Kan AGF vinde over Hobro for fjerde gang?

Læs vores optakt til Superliga-kampen mellem AGF og Hobro, find odds, og se kampen på nettet med live stream.

AGF og Hobro spiller om førstepladsen

Mandagens Superligakamp spilles i Århus, hvor Ceres Park lægger græs til kampen mellem AGF og Hobro.

Det gælder Superligaens Gruppe 1, hvor der for AGF og Hobros vedkommende resterer to kampe. Både AGF og Hobro er dog sikre på at ende i top to, som giver dem adgang til Europa League-playoff.

Det eneste der er tilbage at spille om for AGF og Hobro er førstepladsen, som giver fordelen af at starte på udebane, og så vil man møde andenpladsen fra den anden gruppe, hvilket bliver SønderjyskE.

Se også: Alle vindere af Superligaen

AGF har haft overtaget imod Hobro

AGF og Hobro har mødt hinanden tre gange i årets Superliga, og AGF har vist sig som en mareridtsmodstander for Hobro.

AGF vandt efterårets hjemmekamp med 2-0 på mål af Morten ”Duncan” Rasmussen og Mustapha Bundu. Siden mødte de så hinanden i forårets første kamp på den dårlige snebane i Hobro. Det lignede virkelig en målløs kamp, men Tobias Sana scorede kampens eneste mål på et fantastisk skud.

For blot tre uger siden mødte de så endnu engang hinanden på DS Arena i Hobro, og her vandt AGF 3-1. Igen var Tobias Sana den helt store spiller, og han scorede karrierens første hattrick.

Selvom AGF i sidste runde tabte 0-1 imod FC Helsingør, så har de stadig spillet et fantastisk forår, hvor de har været blandt Superligaens stærkeste mandskaber.

Se også: Danmarks største stadions!

Hobro mangler profil

Til kampen imod AGF må Hobro undvære en af holdets allervigtigste spillere. Det drejer sig om midtbanespilleren Jonas Brix-Damborg, som afsoner karantæne.

Brix-Damborg har startet inde i samtlige 30 Superliga-kampe, som Hobro har spillet i denne sæson, og det fortæller meget om hans vigtighed for holdet.

AGF manglede i sidste runde både Mustafa Amini, Martin Spelmann og Jesper Juelsgård, men de er alle blevet klar igen, og de er med i David Nielsens trup til kampen.

Benjamin Hvidt og Björn Daniel Sverrison er blevet siet fra, mens Frederik Møller fortsat er skadet.

AGF – Hobro: Startopstillinger

AGF: Aleksandar Jovanovic – Dino Mikanovic, Pierre Kanstrup, Niklas Backman, Casper Højer – Jens Stage, Mustafa Amini, Daniel A. Pedersen, Mustapha Bundu – Martin Pusic, Tobias Sana.

Hobro: Jesper Rask – Jesper Bøge, Rasmus Lundberg Petersen, Yaw Amankwah – Frans Putros, Martin Mikkelsen, Vito Hammershøy-Mistrati, Edgar Babayan, Björn Kopplin – Pål Alexander Kirkevold.

Sådan live streamer du AGF – Hobro

Du kan live streame mandagens Superligakamp mellem AGF og Hobro direkte hos Viaplay. Hos Viaplay kan du både se Superligaen, Champions League og meget mere.

Opret din profil hos Viaplay her!

Odds på AGF – Hobro

AGF er selvfølgelig favoritter til at vinde hjemmekampen imod Hobro. De har vundet tre gange i denne sæson alene, og er godt kørende i øjeblikket. Du kan få følgende odds hos bet365:

  • AGF: 1.72
  • Uafgjort: 3.50
  • Hobro: 5.00

Hvornår spilles AGF – Hobro?

AGF – Hobro spilles msndag den 23. april kl. 19.00 på Ceres Park i Århus.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2478 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.