AGF – Lyngby: Optakt og live stream

Læs vores optakt til Superliga-kampen mellem AGF og Lyngby, find odds, og se kampen direkte på live stream.

David Nielsen imod Lyngby BK

Det bliver en speciel kamp mandag aften mellem AGF og Lyngby. AGF valgte efter den seneste kamp at fyre Glen Riddersholm, og i stedet har klubben ansat David Nielsen, som dermed forlod sit job i Lyngby BK.

David Nielsens første kamp bliver imod sin tidligere arbejdsgiver, og selvom han ikke selv vil indrømme det, så er det en speciel oplevelse. Han kommer ikke til at revolutionere noget som helst i AGF, men man kunne forestille sig, at de kommer til at spille en anelse mere langs jorden.

Lyngby har i stedet forfremmet assistenttræner Thomas Nørgaard, som i forevejen stod for den taktiske del af trænerarbejet i Lyngby, så der kommer ikke til at være ret meget forskel hos gæsterne. Nørgaard fik den perfekte debut som cheftræner, da Lyngby besejrede FC København 3-1 før landskampspausen.

AGF kommer flyvende ud på banen

Der er ingen tvivl om, at vi kommer til at se et topmotiveret AGF-hold fra kampens start. David Nielsen har haft 14 dage med AGF-spillerne, og selvom de ikke kender hans stil særligt godt, så kommer viljen ikke til at fejle noget.

AGF-holdet vil formentlig gå meget fysisk til værks overfor et Lyngby-hold, som ikke er så fysisk stærke. Vi kommer til at se mange indlæg fra de to backs ind imod Morten ”Duncan” Rasmussen, og Thomas Sørensen og Oliver Lund kommer til at få travlt med at afvise bolde.

Omvendt vil Lyngby-holdet gerne være så meget på bolden som muligt. De har boldsikre spillere over stort set hele banen, og de er mindst lige så stærke som AGF-holdet med bolden. Begge indbyrdes kampe mellem AGF og Lyngby i sidste sæson var meget tætte, og det endte 0-0 på Lyngby Stadion, mens Lyngby vandt 1-0 i Århus.

Lyngby har haft problemer på udebane

Lyngby har ikke fået den ønskede sæsonstart. De seks Europa League-kampe i begyndelsen af sæsonen stjal selvfølgelig meget fokus, og man har kunne se fremskridt siden da. Lyngby har dog ikke fået spillet til at fungere på udebane i år.

Lyngbys seneste udekamp var i Aalborg, hvor de tabte 1-3 imod AaB. Det var Lyngby-spillernes tredje Jyllandstur på en uge, og derfor er det forventeligt med trætte stænger, men indsatsen var på grænsen til det pinlige.

Lyngby tilspillede sig ikke ret mange chancer, og det var kun til pynt, at Mayron George reducerede til 1-3 i dommerens overtid. Nu har Lyngby-holdet haft 14 dage til at lade op, og det bør man kunne se på banen.

Odds på AGF – Lyngby BK

AGF er selvfølgelig blevet gjort til favoritter i dagens kamp, og man kan da overveje et spil på hjemmeholdet. Du kan få følgende odds på kampen hos bet365:

  • AGF: 2.05
  • Uafgjort: 3.40
  • Lyngby BK: 3.50

Se AGF – Lyngby BK via live stream

Du kan selvfølgelig se Superliga-kampen mellem AGF og Lyngby direkte på live stream. Opret en bruger hos Viaplay, og så kan du se masser af direkte fodbold på din mobil, tablet eller computer.

Hvornår spilles AGF – Lyngby BK?

AGF – Lyngby spilles mandag den 16. oktober kl. 19.00 på Ceres Park i Århus.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.