AGF skal fortsætte den gode stime imod Silkeborg

Læs vores optakt til Superliga-kampen mellem AGF og Silkeborg, og se kampen direkte med live stream.

AGF – Silkeborg er en ægte seks-points-kamp

Der venter en meget spændende kamp mellem AGF og Silkeborg, som mødes i Superligaen søndag aften. Det gælder den anden kamp i Superligaens gruppespil, hvor AGF og Silkeborg er havnet i Gruppe 1.

AGF deler førstepladsen med Hobro med 32 point, mens Silkeborg ligger på tredjepladsen med 28 point. Hvis AGF vinder kampen, så vil de øge forspringet til syv point, og med kun fire kampe tilbage, vil det være meget svært for Silkeborg at indhente dem.

De to bedste placerede hold i gruppen bliver parret med de to bedste fra den anden gruppe, og de skal så spille Europa League-playoff-kampe.

Det vindende hold i playoff-kampene møder derefter fjerdepladsen fra mesterskabsslutspillet i en direkte kamp om at få den sidste plads i Europa League-kvalifikationen, og det er det, AGF jagter nu.

Læs mere om Superligaen!

AGF har spillet et flot forår

AGF har været et forvandlet hold siden vinterpausen, hvor de hentede fremragende resultater i træningskampene. De har fået styr på defensiven, og har hentet masser af point.

Selvom det ikke var nok til at ende i top seks, så kan de ende i Europa League, og de kan i hvert fald bruge det frem imod næste sæson.

De har spillet otte kampe i foråret, og kun tabt kampen imod FCK. Derudover har de spillet uafgjort fire gange, mens de har besejret OB og Hobro to gange.

Det virker til at være en meget motiveret spillergruppe, og man kan endelig se David Nielsens aftryk på holdet, som bliver spændende at følge i næste sæson.

Silkeborg må undvære to midtbanespillere

Silkeborg har været skuffende i foråret, og de kan sagtens ende i nedrykningsfare. Medmindre de vinder kampen imod AGF, så ender de højst sandsynligt blandt de fire nederste hold, som skal spille nedryknings-playoff-kampe til sidst.

Silkeborg-manager Peter Sørensen må endda undvære to af hans faste midtbanespillere, som afsoner karantæne.

Det drejer sig om Ibrahim Moro, som har spillet 23 Superliga-kampe og Casper Sloth, der står noteret for 25 optrædener.

Det ser ud til, at Mikkel Vendelbo og Magnus Mattsson kommer ind som erstatninger.

AGF må undvære Jesper Juelsgaard, Frederik Møller og reservekeeper Steffen Rasmussen, så det bliver ikke det store problem for David Nielsen og AGF.

Se de dyreste danske fodboldspillere nogensinde.

Sådan live streamer du AGF – Silkeborg online

Du kan selvfølgelig se kampen mellem AGF og Silkeborg i TV og via et live stream på nettet. Du kan dermed se kampen på din computer, tablet eller mobil, og det kræver blot en konto hos Viaplay.

Opret dig hos Viaplay her!

Odds på AGF – Silkeborg

AGF bliver anset som klar favorit til at vinde over Silkeborg, og der er da også mest, der peger på en hjemmesejr. AGF har det dog med at skuffe, når forventningerne er størst, og det ville være en AGF classic at tabe kampen. Du får følgende odds hos bet365:

Odds er fra 06/04 – 11.15

Hvornår spilles AGF – Silkeborg?

AGF – Silkeborg spilles søndag den 8. april kl. 18.00.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.