Kan AGF bryde stimen imod Vejle?

agf vejle live streaming online

Læs optakten til Superliga-kampen mellem AGF og Vejle, hvor du finder odds, live streaming, forventede startopstillinger og meget mere!

AGF er tvunget til sejr imod Vejle

Der venter en ekstremt vigtig kamp mandag aften på Ceres Park i Århus. Det er ved at være sidste udkald for både AGF og Vejle, hvis de vil spille med i den sjove enden af rækken.

AGF og Vejle har hhv. seks og otte point op til AC Horsens på sjettepladsen, og der resterer otte kampe af Superligaens grundspil.

AGF er inde i den klart dårligste periode under David Nielsen. De seneste fem kampe er blevet tabt, og det er inklusiv en pokalkamp imod Næstved.

Den seneste sejr i Superligaen er over to måneder tilbage, så der skal ske noget i AGF.

Nogenlunde det samme gælder egentlig for Vejle, som, efter en fornuftig start, nu ligger på 13. pladsen med 16 point efter 17 kampe.

Cheftræner Adolfo Sormani har siddet ude med karantæne i adskillige kampe, og der venter yderligere to før han er klar til at lede sit hold fra sidelinjen.

Læs også: Alle danske fodboldspillere i udlandet!

Håbet om top seks er ved at løbe ud

Der resterer otte kampe i grundspillet, og der er ikke meget, der tyder på, at hverken AGF eller Vejle er på vej til at vende stimen.

AGFs mål for denne sæson er helt top seks, som de var relativt tæt på at opnå i sidste sæson.

Det startede fornuftigt, men ser meget skidt ud lige nu. Afstanden er dog ikke større end, at det sagtens kan nås endnu.

Oprykkerne fra Vejle må snart sande, at det ikke bliver muligt. De har hentet nogle sejre imod de andre bundhold, men virker generelt til at have for lavt et niveau til at blande sig helt i toppen.

En sejr i aften vil dog gøre det hele væsentligt nemmere.

Efter dagens kamp resterer der to kampe i efteråret. AGF skal møde FC Nordsjælland på udebane og Hobro på hjemmebane, mens Vejle tager imod Brøndby inden, at de slutter sæsonen imod Randers på udebane.

Læs også: Alle vindere af Superligaen!

Hvem skal score AGFs mål?

AGF har ganske solide spillere på de flete positioner, men de mangler virkelig en angriber. De valgte at sælge Kasper Junker, da AC Horsens lagde et ret pænt bud på angriberen, som aldrig slog til i Århus.

Herefter lejede AGF Ryan Mmaae, som dog heller ikke rigtigt har slået sit navn fast, og derudover har man Mustapha Bundu til rådighed.

I den seneste kamp imod AC Horsens valgte David Nielsen at stille med Jens Stage på toppen, og det blev ikke nogen succes. Man må forvente, at AGF-anføreren kommer længere tilbage på banen imod Vejle.

AGF – Vejle: Forventede startopstillinger

AGF: Oscar Whalley – Dino Mikanovic, Pierre Kanstrup, Jesper Juelsgård, Casper Højer Nielsen – Adama Guira, Martin Spelmann, Tobias Sana – Jens Stage, Mustapha Bundu, Jakob Ankersen.

Vejle: Pavol Bajza – Emmerson, Mathias Greve, Viljormur Davidsen – Kerim Memija, Ylber Ramadani, Jacob Schoop – Allan Sousa, Adam Jakobsen, Melker Hallberg.

AGF – Vejle: Odds

AGF er vurderet som favoritter, hvilket giver fin mening. Du kan få følgende odds hos bet365 (fra 30/11 – 11.57):

  • AGF: 1.90
  • Uafgjort: 3.25
  • Vejle: 4.33

– Læs mere om odds bonusser her!

AGF – Vejle: Live Streaming og TV

Du kan både se AGF – Vejle med online live streaming og i TV. Vil du se den i TV, så skal du slå ind på TV3 Sport, hvor optakten starter 18.15.

Er du mere til live streaming af AGF – Vejle, så kan du se den hos Viaplay.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2505 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.