Brøndby IF – AaB: Optakt og live stream

Læs vores optakt til Superliga-kampen mellem Brøndby IF og AAB, find odds, og se kampen direkte via live stream.

Brøndby er stærke på hjemmebane

Søndagens sene kamp i Superligaen spilles på Brøndby Stadion, hvor Brøndby IF tager imod AaB. Både Brøndby og AaB har haft en svingende sæsonstart, men gæsterne fik deres første sejr i sidste rundes kamp over Silkeborg.

Brøndby har haft store problemer på udebane, hvor de fortsat ikke har vundet en kamp, men hjemme på Brøndby Stadion er de meget stærke. De har indtil videre slået FC København, FC Midtjylland, Lyngby og AC Horsens, og vi forventer da også, at de henter en sejr over AaB.

BIF burde have hentet sæsonens første udesejr i sidste runde imod OB, men trods overtal i 80 minutter, så fik de kun et enkelt point med hjem. Jan Kliment kom endnu en gang på tavlen, og tjekken ligner deres farligste angriber i år.

AaB mangler hele midtbanen

AaB har store problemer på midtbanen op til denne kamp. Anfører Rasmus Würtz har siddet ude i længere tid, og nu er hans faste makker Kasper Risgård også ude. Han blev skadet imod Silkeborg, og pillet fra banen i første halvleg.

Derudover er Magnus Christensen tvivlsom, mens Oliver Abildgaard heller ikke bliver klar til kampen. Dermed har AaB-træner Morten Wieghorst kun Filip Lesniak og Robert Kakeeto de eneste to kampklaremidtbanespillere, og det bliver problematisk.

Midtbanen er nemlig Brøndby stærkste punkt, og de har seks-syv stærke midtbanespillere. Alexander Zorniger har alle spillere klar til kamp, og de må være meget tændte for at hente tre point efter kun en sejr i de seneste fire kampe.

Zorniger har styr på AaB

Brøndby har tidligere haft store problemer med at spille imod AaB. Særligt i Aalborg havde de i mange år problemer, men det har ændret sig med ansættelsen af coach Alexander Zorniger, som kom til Vestegnen sidste sommer.

Brøndby og AaB mødte hinanden to gange i sidste sæson, og Brøndby vandt begge kampe. Opgøret i Aalborg endte med 1-0 til BIF på et tidligt mål af Kamil Wilczek, som i denne sæson er røget ud på bænken.

BIF vandt hjemmekampen med 2-0, og den polske skarpretter kom ligeledes på tavlen ved den lejlighed. Teemu Pukki scorede også, men finnen har set meget sløj ud i denne sæson, og det har muligvis noget at gøre med det mislykkede skifte til Panathinaikos.

brøndby træner alexander zorniger har gjort det godt imod aab

Odds på Brøndby IF – AaB

Brøndby er gjort til klare favoritter, og vi foventer også en hjemmesejr. Du kan få disse odds hos bet365:

  • Brøndby IF: 1.44
  • Uafgjort: 4.20
  • AaB: 7.50

Se Brøndby IF – AaB via live stream

Du kan se Superliga-kampen mellem Brøndby og AaB direkte på live stream. Du skal oprette en bruger hos Viaplay, og så får du adgang til masser af direkte fodbold online.

Hvornår spilles Brøndby IF – AaB?

Brøndby IF – AaB spilles søndag den 17. september kl. 18.00.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.