Brøndby IF – Randers FC: Optakt og live stream

Læs vores optakt til Superliga-kampen Brøndby IF – Randers FC, find odds bonus, og se kampen på live stream.

Brøndby kan overtage Superligaens førsteplads

Da FC Midtjylland tabte point imod Lyngby i går, kan Brøndby med en sejr over Randers FC overtage Superligaens førsteplads for første gang siden første spillerunde.

Drengene fra Vestegnen har hentet 27 point i deres første 13 kampe, mens FCM og FCN ligger på 29 point efter 14 kampe. FC København tabte endnu en gang point imod AC Horsens, og de forsvarende mestre er efterhånden ikke det bedste bud på en vinder af Alka Superligaen.

Brøndby har vundet de seneste fire kampe, og de er store favoritter til at hente de tre point, når Randers kommer på besøg. Det er 10 indbyrdes kampe siden, at Randers har formået at slå Brøndby, og der er sket meget siden 2014.

Kriseramte Randers mangler anfører

Randers har haft en katastrofal sæson, og nu er det op til hollandske Ricardo Moniz at redde holdet. De ligger efterhånden isoleret på sidstepladsen med otte point i 13 kampe, og der er nu fire op til Helsingør, som hentede en sejr i weekenden.

Det bliver ikke nemmere af, at de må undvære anfører Mads Agesen, som fik direkte rødt i kampen imod FC Nordsjælland. De får dog Bashkim Kadrii tilbage efter, at han også afsonede karantæne i kampen imod AaB.

Moniz vil formentlig vælge et midterforsvar med Joni Kauko og Kasper Enghardt, mens Jonas Bager og Erik Marxen vil tage hhv. højre og venstre back. Sidstnævnte har været Randers bedste spiller i denne sæson.

Ligner en underholdende kamp

Det er stort set altid underholdende at se Brøndby spille, og det har det været siden Alexander Zorniger overtog cheftrænerposten. De presser meget højt på banen, og de tvinger modstanderne til at spille hurtigt og/eller lave masser af fejl.

Sidst de to hold mødtes på Brøndby Stadion var i oktober sidste år, og det endte 2-2. Brøndby kom ellers foran 2-0 efter 37 minutters spil på mål af Kamil Wilczek og Hany Mukhtar, men de gik i stå i slutningen af kampen.

Mikkel Kallesøe og Mikael Ishak scorede for gæsterne, som kunne tage et flot point med hjem fra Brøndby. Der er dog sket meget med de to hold siden da, og Brøndby skal hente en klar sejr mandag aften.

Odds på Brøndby IF – Randers FC

Brøndby er selvfølgelig også store favoritter på odds-markedet, og du kan få følgende kampodds hos bet365:

Se Brøndby IF – Randers FC på live stream

Du kan se kampen mellem Brøndby og Randers direkte på live stream. Du skal blot oprette en bruger hos Viaplay, og så kan du se fodbold fra Superligaen, Champions League, Premier League og meget mere.

Hvornår spilles Brøndby IF – Randers FC?

Brøndby IF – Randers FC spilles mandag den 30. oktober kl. 19.00 på Brøndby Stadion.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.