Brøndby IF – SønderjyskE: Optakt og live stream

Læs vores optakt til Superliga-kampen Brøndby – SønderjyskE, find odds, og se kampen på live stream.

Brøndby skal være stærkere end SønderjyskE

Søndag eftermiddag tager Brøndby IF imod SønderjyskE i Superligaen. Det ligner på forhånd en hjemmesejr til Brøndby, som er stærke på hjemmebane, men SønderjyskE har tidligere drillet de blå-gule.

Der bør næsten være garanti for underholdning, og ingen af de tidligere 34 indbyrdes opgør mellem Brøndby og SønderjyskE i Superligaen er endt 0-0. Brøndby spiller som sædvanligt meget aggressivt, og når SønderjyskE samtidigt spiller meget direkte, så kan det godt gå hen og blive en gang indianerbold.

SønderjyskE vandt det seneste møde med Brøndby IF. Kampen blev spillet den 21. maj i slutningen af sidste sæsons mesterskabsslutspil, og Brøndbys sæson handlede på daværende tidspunkt udelukkende om pokalfinalen, så der blev ikke brugt mange kræfter i Haderslev, og 3-0-resultatet var ikke ufortjent.

Brøndby stærke på hjemmebane

Det bliver dog en helt anden kamp denne gang, hvor Superliga-sæsonen er i en tidlig fase. Det er meget tæt i Superligaen, hvor FC Nordsjælland, FC København, FC Midtjylland og Brøndby alle ligger mellem 18 og 20 point.

Brøndby har været stærke på hjemmebane i denne sæson. De startede med at slagte FC Midtjylland med 4-0, og kort efter vandt de helt fortjent i derbyet over FC København. Brøndby havde ganske vist problemer i den seneste hjemmekamp imod AaB, men de tog så efterfølgende revanche i udekampen imod Hobro.

Brøndby får Paulus Arajuuri tilbage fra karantæne, og han går formentlig ind i midterforsvaret ved siden af Benedikt Röcker, som scorede sit første Superliga-mål på DS Arena imod Hobro. Der var hverken blevet plads til Teemu Pukki eller Kamil Wilczek ved den lejlighed, men det bliver der formentlig imod SønderjyskE.

SønderjyskE har defensive problemer

SønderjyskE har nogle udfordringer før søndagens svære udekamp i Brøndby. Deres normale forsvarsgeneral og anfører Marc Pedersen har fået en grim ankelskade, som holder ham ude en måneds tid endnu, og det er småt med erstatninger.

I sidste weekend fik Stefan Gartenmann chancen, men han fik to gule kort på tre minutter i slutfasen af udekampen imod FC Nordsjælland, og han afsoner dermed karantæne. SønderjyskE har valgt at hente Anders Egholm ind, og det kan tænkes, at han får chancen imod Brøndby.

Brøndby-manager Alexander Zorniger må undvære Kevin Mensah, der sidder ude i længere tid, men ellers bør han have alle mand klar.

Odds på Brøndby IF – SønderjyskE

Brøndby er selvfølgelig store favoritter til at vinde kampen, men de er snublet før, og SønderjyskE er et farligt hold. Du kan få disse odds hos bet365:

  • Brøndby IF: 1.44
  • Uafgjort: 4.20
  • SønderjyskE: 7.50

Sådan ser du Brøndby IF – SønderjyskE på live stream

Du kan se Superliga-kampen mellem Brøndby og SønderjyskE på live stream ved at oprette dig hos Dplay, hvor du kan se Superligaen, La Liga, Europa League og meget mere.

Hvornår spilles Brøndby IF – SønderjyskE?

Brøndby IF – SønderjyskE spilles søndag den 1. oktober kl. 16.00.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2517 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.