Brøndby skal bevare Superligaens førsteplads!

Læs vores optakt til Superligakampen mellem Brøndby IF og OB, find odds, og se kampen direkte på live stream.

Brøndby skal holde førstepladsen i Superligaen

Brøndby IF har endelig erobret førstepladsen fra FC Midtjylland, og de skal nu forsøge at holde den i kampen imod OB.

Sent torsdag aften spillede Brøndby imod FC Midtjylland på MCH Arena i Herning, og de vandt kampen 1-0 efter en flot forestilling.

Kasper Fisker scorede kampens eneste mål efter flot oplæg fra Hany Mukhtar, som virker til at være tilbage på sit topniveau.

Selvom de blå-gule nu ligger på førstepladsen, så skal de formentlig stadig besejre OB. De er à point med FC Midtjylland, og er kun foran på grund af en minimalt bedre målscore, og med hele 13 kampe igen for Superligaens tophold, så er intet afgjort endnu.

OB får det meget svært på Brøndby Stadion

Der er ingen tvivl om, at Brøndby er klare favoritter til at besejre OB i søndagens kamp. Brøndby har nemlig vist imponerende takter i foråret, mens OB har været den bløde mellemvare, som vi kender dem.

Brøndby har formået at slå FC København og FC Midtjylland på udebane, og det er endda uden at lukke mål ind. Selvom forsvaret får kritik for at være for tungt i forhold til den høje bagkæde, så har Brøndby lukket klart færrest mål ind i årets Superliga.

OB har faktisk været rigtigt gode imod Brøndby, når de to hold har mødt hinanden på EWII Park i Odense. I sidste sæson vandt begge hold deres møder på hjemmebane, og i denne sæson har OB fået 1-1 imod Brøndby, men det bliver en helt anderledes kamp på Brøndby Stadion.

Brøndby IF har spillet 11 hjemmekampe i denne sæsons Superliga, og de har vundet ni af dem med en målscore på 35-10.

Brøndbys midtbane er på internationalt niveau

En stor del af Brøndbys succes skal tilskrives den stjernebesatte midtbane. Alexander Zorniger ynder at skifte lidt ud på de fire pladser, men i foråret har Christian Nørgaard, Kasper Fisker, Simon Tibbling og Hany Mukthar været de foretrukne spillere, og det kan man godt forstå.

De fire spillere ligger centralt i en diamant med Mukthar foran og Nørgaard bagved, men de holder sig ofte meget tæt på hinanden. De rykker rundt på banen som en flok, og løber ekstremt meget i hver kamp.

Det bliver interessant at se, hvordan OBs midtbane håndterer det. Deres fløjspillere har det nemlig med at trække ind centralt på banen, og det ligner umiddelbart en rigtigt krig på midtbanen.

Odds på Brøndby IF – OB

Hvis du alligevel vil live streame kampen mellem Brøndby IF og OB, så kan du også overveje et mindre spil på kampen. Du får følgende odds hos bet365:

Odds er fra 02/03 – 14.15

  • Brøndby IF: 1.33
  • Uafgjort: 5.00
  • OB: 9.00

Se Brøndby IF – OB via live stream

Du kan live streame Superliga-kampen mellem Brøndby IF og OB direkte hos Viaplay. Vil du hellere se kampen i TV, så skal du tune ind på TV3+.

Hvornår spilles Brøndby IF – OB?

Brøndby IF – OB spilles søndag den 4. marts kl. 18.00.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.