Optakt til Brøndby – FC Midtjylland

fodbold

I vores optakt til Brøndby IF – FC Midtjylland kan du læse mere om skader, karantæner, forventede startopstillinger, live streaming og meget mere!

Brøndby skal hævne nederlag imod FC Midtjylland

Blot tre dage efter, at Brøndby og FC Midtjylland mødte hinanden i pokalfinalen, så skal de to mandskaber nu mødes i Superligaen.

Det gælder den næstsidste spillerunde for holdene i mesterskabsslutspillet.

Det står allerede klart, at FC Midtjylland ender på andenpladsen i Superligaen, men Brøndby kæmper hårdt for at komme op på fjerdepladsen, og dermed kvalificere sig til Europa League i næste sæson.

Der var lagt op til den store fest i fredags, da Brøndby og FC Midtjylland mødte hinanden i pokalfinalen.

FC Midtjylland kom foran 1-0 på et afrettet skud af Kian Hansen, mens Dominik Kaiser udlignede efter en flot scoring kort efter.

Efterfølgende var kampen ret lige, og efter 120 minutters fodbold skulle kampen afgøres i en straffesparkskonkurrence.

Jesper Hansen endte med at blive den store helt for FC Midtjylland, og selvom det ikke betyder lige så meget mandag aften, så skal Brøndby forsøge at hævne sig.

Brøndby med klart mest at spille for

Der er ingen tvivl om, at Brøndby har mest at spille for. FC Midtjylland er sikre på andenpladsen, og de det er som sagt kun tre dage siden, at de vandt DBU Pokalen, så der er muligvis stadig spor af tømmermænd hos spillerne.

Brøndby ligger i skrivende stund på en meget skuffende femteplads i Superligaen. De kan ikke længere nå bronzemedaljerne, da Esbjerg er syv point foran, og Brøndby har seks point at spille om.

De kan til gengæld nå OB på fjerdepladsen. Det kræver en sejr imod FC Midtjylland mandag aften, og så skal de slå OB på udebane i den sidste kamp i slutspillet.

Foruden den vigtige plads i Europa League-playoff, så skal Brøndby-spillerne også vise en trodsreaktion ovenpå det skuffende finalenederlag i fredags.

Se billederne: Top 10 over Danmarks største stadions!

Vil FC Midtjylland bruge reserver?

For FC Midtjylland er sæsonen reelt set slut, og derfor vil trænerteamet anført af Kenneth Andersen nok overveje at bruge nogle af de spillere, som ikke har fået meget spilletid i løbet af sæsonen.

FCM har muligvis Danmarks bredeste trup, og der er mange spillere, som ville spille fast på mange Superliga-hold, men som ikke har fået meget spilletid.

Det ville ikke være overraskende, hvis man så Mads Thycosen, Frank Onyeka, Rasmus Nicolaisen, Mayron George, Rafal Kurzawa eller Manjrekar James fra start.

Brøndby IF – FC Midtjylland: Skader og karantæner

Brøndby må undvære Joel Kabongo og Kasper Fisker, som begge sidder ude med længerevarende skader. Derudover er hverken Kevin Mensah eller Nikolai Laursen med i truppen.

FC Midtjyllands trup er endnu ikke offentliggjort, men de må i hvert fald klare sig uden Kian Hansen, som har karantæne.

Brøndby IF – FC Midtjylland: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til Brøndby IF – FC Midtjylland:

Brøndby

Marvin Schwäbe

Jens Martin Gammelby – Hjörtur Hermannsson – Paulus Arajuuri – Anthony Jung

Josip Radosevic

Dominik Kaiser – Simon Tibbling

Hany Mukhtar

Simon Hedlund – Kamil Wilczek

FC Midtjylland

Jesper Hansen

Rasmus Nicolaisen – Erik Sviatchenko – Alexander Scholz

Mads Thycosen – Tim Sparv – Jakob Poulsen – Rafal Kurzawa

Rilwan Hassan – Paul Onuachu – Evander

Brøndby IF – FC Midtjylland: Odds på kampen

Du kan få disse odds på Brøndby – FC Midtjylland hos bet365 (odds er fra 20/05 – 13.30):

  • Brøndby IF: 1.85
  • Uafgjort: 4.33
  • FC Midtjylland: 3.40

Se bedste odds bonusser her!

Brøndby IF – FC Midtjylland: Live Streaming

Du kan live streame Brøndby – FC Midtjylland online hos Viaplay.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.