Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 26 apr, 2018

Målfest i vente: Brøndby tager imod FC Nordsjælland

Læs vores optakt til kampen mellem Brøndby IF og FC Nordsjælland, hvor vi blandt andet kommer ind på odds og live streaming.

Brøndby bør fortsætte stimen

Søndag aften mødes Brøndby IF og FC Nordsjælland i Alka Superligaen, og vi kan forvente os en fantastisk kamp. Det er to af Superligaens absolut stærkeste hold, som samtidigt scorer ekstremt mange mål, hvilket vi så i sidste runde, hvor Brøndby vandt 4-3 i Nordsjælland.

Med sejren imod FC Nordsjælland, så har fortsætter Brøndby deres stime af ubesejrede kampe, som nu tæller over 25, og det fortæller alt om Brøndby-holdets styrke.

I mesterskabsslutspillet har de vundet samtlige fem kampe, og de har altså besejret alle deres tætteste rivaler i mesterskabskampen, og med fem point ned til FCM på andenpladsen, så har Brøndby sat sig selv i en god position til at vinde guldet.

Der venter dog Brøndby et meget vigtigt derby imod FCK, hvilket du kan læse mere om her!

Vi kan forvente mange mål

Det plejer altid at være målrigt, når Brøndby og FC Nordsjælland mødes i Superligaen. I denne sæson har holdene stået overfor hinanden tre gange, og der er blevet scoret hele 18 gange, hvilket givet et snit på hele seks mål pr. kamp.

Vi skal blot en uge tilbage for at finde det seneste møde, som endte 4-3 til Brøndby. Det var en af Superligaens mest underholdende kampe i denne sæson, og begge hold havde en meget offensiv tilgang til kampen.

Teemu Pukki bragte Brøndby foran 1-0, og allerede fem minutter senere udbyggede Kasper Fisker til 2-0. FC Nordsjælland-anfører Mathias Jensen reducerede direkte på frispark, men Brøndby-holdet fortsatte deres dominans.

Kevin Mensah, Mads Mini Pedersen, Lasse Petry og Hjortur Hermannsson kom også på tavlen, og Brøndbys sejr var reelt set aldrig i fare.

Se Danmarks største stadions.

Mathias Jensen sidder ude

FC Nordsjællans anfører har i denne sæson udviklet sig til en af Superligaens allerbedste spillere. Han kontrollerer altid midtbanen med hård hånd, og han stryger om sig med lækre afleveringer.

Han har kæmpe betydning for FC Nordsjællands hold, men de må altså undvære ham i kampen imod Brøndby. Han fik et gult kort i det seneste opgør, og har derfor karantæne.

Anføreren har spillet samtlige 31 kampe i denne sæson, så det er svært at sige, hvordan holdet står uden ham.

Man kunne forestille sig, at Lasse Petry og Mikkel Rygaard kommer til at ligge på den centrale midtbane imod Brøndby, men det er ikke nemt at forudsige.

Brøndby IF – FC Nordsjælland: Startopstillinger

Brøndby IF: Frederik Rønnow, Johan Larsson, Hjortur Hermannsson, Benedikt Röcker, Anthony Jung – Christian Nørgaard, Simon Tibbling, Kasper Fisker, Hany Mukhtar – Teemu Pukki, Kamil Wilczek.

FC Nordsjælland: Runar Alex Runarsson, Benjamin Hansen, Andreas Skovgaard, Ulrik Yttergård Jenssen – Karlo Bartolec, Lasse Petry, Mikkel Rygaard, Mads Mini Pedersen – Ernest Asante, Mikkel Damsgaard, Mathias Rasmussen.

Sådan live streamer du Brøndby IF – FC Nordsjælland

Du kan live streame Brøndby IF – FC Nordsjælland direkte på nettet. Du skal blot oprette en konto hos Viaplay, og så kan du live streame masser af fodbold fra Superligaen direkte på mobil, tablet og computer.

Odds på Brøndby IF – FC Nordsjælland

Brøndby bliver vurderet som klare favoritter til at vinde imod FC Nordsjælland, og det kan man godt forstå. Du kan få følgende odds hos bet365:

Odds er fra 26/04 – 13.10

  • Brøndby IF: 1.36
  • Uafgjort. 5.25
  • FC Nordsjælland: 7.00

Hvornår spilles Brøndby IF – FC Nordsjælland?

Brøndby IF – FC Nordsjælland spilles søndag den 29. april kl. 18.00.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2434 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.