Pokalsemifinale venter i Brøndby

Brøndby IF og FC Midtjylland mødes torsdag aften i DBU Pokalen, og i vores optakt kan du finde live streaming, odds og de forventede startopstillinger.

Brøndby og FC Midtjylland mødes igen i semifinalen

Det ligner et brag af en kamp, når Brøndby IF og FC Midtjylland mødes i semifinalen i den danske pokalturnering, DBU Pokalen.

Det er således en gentagelse af sidste sæsons semifinale, hvor Brøndby vandt 2-1 på MCH Arena i Herning, men denne gang har de hjemmebanefordelen.

Brøndby har spillet en fantastisk sæson, og de er godt på vej til at vinde det danske mesterskab, men det bliver alligevel en tæt kamp imod FC Midtjylland, som selvfølgelig også har gode chancer for at vinde kampen, og dermed gå videre til pokalfinalen.

Vinderen er favorit i finalen

Vinderen af kampen mellem Brøndby IF og FC Midtjylland kan derudover se frem til at få ganske overkommelig modstand i pokalfinalen, som spilles på Kristi Himmelfartsdag i Parken.

Den første semifinale blev spillet i går, hvor FC Fredericia tog imod Silkeborg IF. Det var en klassisk pokalkamp uden så meget flot spil, men der var masser af fight, og det var selvfølgelig en kæmpe kamp for begge hold.

Kampens eneste mål blev scoret, da Fredericia-forsvaret sejlede rundt på et hjørnespark, og to forsvarsspillere kunne ikke blive enige om, hvem der skulle cleare bolden, og i stedet røg bolden i eget mål.

Dermed vil vinderen af kampen mellem Brøndby og FC Midtjylland være kæmpe favoritter til at vinde pokalfinalen.

FC Midtjylland har aldrig nogensinde vundet den danske pokalturnering, men de har dog været i fire finaler. Brøndby har vundet pokalen seks gange, senest i 2008.

Brøndby har profiler tilbage

Brøndby-holdet var svækket, da man i weekenden mødte FC Nordsjælland i Superligaen, men de manglende spillere ser ud til at gøre comeback imod FC Midtjylland.

Christian Nørgaard sad ude med en lille skade, hvorfor Lasse Vigen vikarierede på den defensive midtbane-position, men Nørgaard er klar til at starte igen.

Kamil Wilczek sad ude med karantæne, og da Jan Kliment samtidigt er skadet, så måtte fjerdevalget Kevin Mensah spille fra start. Mensah gjorde det egentlig udmærket, men Brøndby-fansene vil se frem til at have den målfarlige polak tilbage i startopstillingen.

Brøndby har haft et vanvittigt kampprogram på det sidste, og Alexander Zorniger har set sig nødtaget til at rotere lidt på midtbanepladserne, hvorfor Simon Tibbling startede på bænken i Farum, men han bør være klar til at starte igen.

Brøndby IF – FC Midtjylland: Startopstillinger

Brøndby IF: Frederik Rønnow – Johan Larsson, Hjortur Hermannsson, Benedikt Röcker, Anthony Jung – Christian Nørgaard, Simon Tibbling, Kasper Fisker, Hany Mukhtar – Kamil Wilzcek, Teemu Pukki.

FC Midtjylland: Jesper Hansen – Kian Hansen, Bubacarr Sanneh, Erik Sviatchenko – Mads Thychosen, Tim Sparv, Jakob Poulsen, Marc Dal Hende – Gustav Wikheim, Paul Onuachu, Mikkel Duelund.

Odds på Brøndby IF – FC Midtjylland

Du kan selvfølgelig oddse på kampen mellem Brøndby IF og FC Midtjylland, og du får følgende odds hos bet365:

Odds er fra 26/04 – 14.40

  • Brøndby IF: 1.95
  • Uafgjort: 3.80
  • FC Midtjylland: 3.50

Brøndby IF – FC Midtjylland: Live stream

Du kan ligeledes live streame pokalkampen mellem Brøndby IF og FC Midtjylland. Du skal blot oprette en konto hos Viaplay, og det kan du gøre lige her!

Hvornår spilles Brøndby IF – FC Midtjylland?

Brøndby IF – FC Midtjylland spilles torsdag den 26. april kl. 18.30 på Brøndby Stadion.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.