Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 9 mar, 2023

Superligaen: Optakt & Stream til Brøndby – Silkeborg [12/03]

I vores optakt til Superliga-kampen Brøndby – Silkeborg finder du trupnyt, forventede startopstillinger, online live streaming, dansk TV og meget andet gratis.

Vil du se fodbold online? Gør det på Bet365!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. Regler og vilkår gælder – 18+.

En klassisk 6 pointskamp

Når Brøndby og Silkeborg tørner sammen, bliver det med alt på spil. Selvom det kun er den andensidste kamp før Superligaen bliver delt op i to, er der stadig rigtig meget at spille om.

Brøndby ligger pt nr. 8 i Superligaen med 27 point, imens Silkeborg ligger nr. 6 med 28 point. Det er 2 hold der ligger lige omkring stregen og der skal ikke tabes mange point før det bliver umuligt at sikre sig en plads i mesterskabsspillet.

Hvis Silkeborg vinder kampen, er de stadigvæk ikke sikre på en plads i top 6, men det vil være meget sandsynligt, ligesom hvis kampen bliver uafgjort, er det usandsynligt for begge hold, at blive i top 6. Brøndby skal derfor vinde kampen før det bliver sandsynligt at de sikrer sig en plads i top 6. Med et nederlag til Brøndby er det umuligt for dem at kvalificere sig til mesterskabspillet.

2 svingende hold

Både Brøndby og Silkeborg har i deres sidste 5 kampe, samlet 7 point sammen. Det er blevet til 2 sejre, 1 uafgjort og 2 nederlag for begge hold. Det indikerer en ret svingende form, hvor begge hold ikke kan formå at skabe en længerevarende stime. Hverken Silkeborg eller Brøndby har udviklet sig nok sportsligt fra sidste sæson, til at genskabe deres succes fra tidligere.

Brøndbys tidligere cheftræner Niels Frederiksen, mærkede den dårlige form. Han blev fyret fra sin stilling i Brøndby og den tidligere u21 landstræner Jesper Sørensen, blev hentet ind som erstatning.

Både Brøndby og Silkeborg har lukket mindst 1 mål ind i deres seneste 5 kampe, hvilket igen kan indikere, at det er 2 hold der ikke er korrekt struktureret og har nogle problemer på banen.

Den lækkende defensiv blandet med at de er tvunget til et godt resultat, kan ende ud en ret målrig kamp.

Brøndby – Silkeborg: Trupnyt

Brøndby mangler Kevin Tshiembe der har karantæne.

Silkeborg mangler Anders Klynge til karantæne, Gustav Dahl og Niclas Holm Pedersen til skader.

Brøndby – Silkeborg: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til kampen:

Brøndby (4-2-3-1)

Mads Hermansen

Daniel Wass – Frederik Alves Ibsen – Frederik Winther – Blas Riveros

Mathias Greve – Joe Bell

Simon Hedlund – Hakon Evjen – Nicolai Vallys

Ohi Omoijuanfo

Silkeborg (4-3-3)

Nicolai Larsen

Oliver Sonne – Tobias Salquist – Joel Felix – Lukas Engel

Lasse Vigen – Mark Brink – Stefan Thordarson

Kasper Kusk – Tonni Adamsen – Sebastian Jørgensen

Brøndby – Silkeborg: Spørgsmål og svar

Hvor kan man se Brøndby – Silkeborg i TV?

Brøndby – Silkeborg kan ses på TV3+ i dansk TV.

Hvor kan man live streame Brøndby – Silkeborg online?

Brøndby – Silkeborg kan live streames på Viaplay.

Hvornår spilles Brøndby – Silkeborg?

Brøndby – Silkeborg spilles søndag den 12. marts kl 18.00.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2434 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.