AaB uden Morten Wieghorst på svær opgave i Esbjerg

esbjerg aab live streaming

Læs vores optakt til Superliga-kampen mellem Esbjerg og AaB, og find odds, live streaming, forventede startopstillinger og mere!

Esbjerg må undvære vigtig duo imod AaB

Esbjerg har været Superligaens positive overraskelse i denne sæson af Superligaen. De ligger på tredjepladsen med 26 point efter 17 kampe, hvilket må siges at være meget imponerende for en oprykker, som endda solgte sin bedste spiller i sommerens transfervindue.

Det er i høj grad sket på grund af en kompakt og stabil defensiv. Her har den defensive midtbanespiller Lasha Parunashvili været en vigtig del, men han sidder ude i dagens kamp med karntæne.

Det samme gør den tidligere Brøndby-spiller Rudolph Austin, som dog ikke har haft lige så stor betydning. Han har dog fået fuld tid i de seneste syv kampe, så træner John Lammers skal finde på noget helt nyt til kampen imod AaB.

Læs også: Sådan live streamer fodbold online.

AaB har fyret Morten Wieghorst

AaB ligger på syvendepladsen, kun fire point efter Esbjerg, og det er isoleret set ikke særligt ringe, men AaBs bestyrelse har valgt at fyre træner Morten Wieghorst tidligere på ugen.

I 2017 og 2018 har man næsten kun scoret et mål pr. kamp i gennemsnit, og spillet har på ingen måde været imponerende.

Morten Wieghorst var selvfølgelig meget skuffet, da holdet endte på en acceptabel femteplads i sidste sæson, men det ringe spil med en relativt dyr trup har været udslagsgivende.

I første omgang har den forhenværende assistenttræner Jacob Friis fået tjansen som førsteholdstræner, men Allan Gaarde ville i et TV-interview ikke løfte sløret for om han kan blive en permanent løsning.

Der resterer kun tre kampe i efteråret, og så har man næsten tre måneder til at finde frem til en ny løsning.

Læs også: Danske spillere i udlandet!

Vigtig kamp om top seks

Der er som sagt kun fire point mellem Esbjerg på hhv. tredjepladsen og syvendepladsen i Superligaen, og vi er generelt i gang med den tætteste sæson i mange år.

Stort set hele ligaen har fortsat fine muligheder for at komme med i mesterskabsslutspillet, og vi kan forvente nogle ekstremt spændende kampe i slutningen af grundspillet.

Selvom der er fortsat er otte kampe tilbage af grundspillet, så begynder det at spidse til. Esbjerg kan sagtens tåle at tabe, mens det ville gøre det særdeles svært for AaB, og det er nok her, at man skal finde grunden til, at Morten Wieghorst blev fyret.

Esbjerg – AaB: Forventede startopstillinger

Det er lidt spå om holdopstillingerne på grund af karantæner og en ny træner, så gætter vi på følgende startopstillinger.

Esbjerg: Jeppe Brinch, Daniel Anyembe, Markus Halsti, Jesper Lauridsen – Jacob Lungi Sørensen, Joni Kauko, Mark Brinch – Mathias Kristensen, Adrian Petre, Adnane Tighadouini.

AaB: Jacob Rinne – Kristoffer Pallesen, Jores Okore, Kasper Pedersen, Jakob Ahlmann – Kasper Kusk, Rasmus Würtz, Oliver Abildgaard, Philipp Ochs – Tom van Weert, Lucas Andersen.

Esbjerg – AaB: Odds

AaB bliver noget overraskende holdt som ganske klar favorit på trods af meget få sejre og udebane. Bet365 tilbyder følgende odds (fra 29/11 – 14.10):

  • Esbjerg: 3.00
  • Uafgjort: 3.25
  • AaB: 2.37

Få de bedste odds bonusser i Danmark her!

Esbjerg – AaB: Live Streaming og TV

Kampen mellem Esbjerg og AaB kan både live streames online og ses i TV. Vil du se fodbold i TV, så kan du slå ind på TV3 Sport, og hvis du vil live streame Esbjerg – AaB, så skal du oprette en bruger hos Viaplay.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.