Kan Brøndby slå Esbjerg på udebane?

fodbold danmark

I vores optakt til Esbjerg fB – Brøndby IF finder du forventede startopstillinger, skader, karantæner odds, live streaming og meget mere!

Esbjerg vandt sidst i Brøndby

Mens oprykkerne fra Esbjerg har været overraskende gode i denne sæson, så har det været anderledes med sølvvinderne fra Brøndby.

Det kunne man også se, da Brøndby tog imod Esbjerg den 19. august hjemme på Brøndby Stadion. Esbjerg vandt kampen 1-0 på et sent mål af Yuriy Yakovenko på trods af en relativt klar Brøndby-dominans.

Det skal Brøndby-holdet selvfølgelig ud og hævne i Esbjerg, men det bliver ikke nødvendigvis en nem opgave.

Læs også: Brøndby blandt 21 børsnoterede topklubber i Europa!

Brøndby skal have styr på forsvaret

For at Brøndby kan tage sejren i Esbjerg, så skal de have styr på forsvaret. Det sejlede nemlig rundt i den første forårsrunde på Right to Dream Park, hvor de hurtige FCN-angribere løb bag bagkæden som det passede dem.

Midterforsvaret med Paulus Arajuuri og Benedikt Röcker er meget tungt, hvilket kan være farligt, når man spiller med en høj bagkæde, som Brøndby gør i store dele af kampene.

Hvis Esbjerg formår at spille sig udenom den første bølge af Brøndbys aggressive pres, så er der ekstremt meget plads at løbe på.

Det havde de fleste Superliga-hold svært ved at kapere i starten af Alexander Zornigers tid i Superligaen, men flere har haft succes med det i denne sæson, og det bør selvfølgelig også være noget, Esbjerg fokuserer på.

Læs også: Flest mål i Superligaens historie!

Hany Mukhtar bør være tilbage

Et af Brøndbys problemer i denne sæson har været, at Hany Mukhtar, som ellers har været en lysende stjerne på Vestegnen, slet ikke har ramt sit topniveau.

Han har trænet med siden onsdag, og bør derfor være klar til at starte inde i Esbjerg. Udover hans virkeligt gode boldomgang og sparketeknik, så er han også essentiel for Brøndbys presspil.

I sidste sæson lavede Mukhtar hele 13 oplæg og 10 mål, mens han har lavet fire oplæg og fem mål i denne sæson, hvilket faktisk er udmærket i 17 kampe på et meget svingende Brøndby-hold.

Starter Mukhtar inde, så overtager han formentlig Besar Halimis plads på den offensive midtbane. Om Halimi rykkes ned på den centrale midtbane eller helt ud på bænken er svært at spå om.

Esbjerg – Brøndby: Skader og karantæner

Esbjerg har ikke de store problemer op til Brøndby-kampen. Adnane Tighadouini er skadet, mens Kristian Riis har været syg, men det er næppe noget, der svækker dem.

Brøndby må undvære topscorer Kamil Wilczek, som afsoner karantæne efter en høj albue i Vejle-kampen i efteråret. Derudover er der tvivl om Kasper Fisker, mens Jan Kliment er langtidsskadet.

Esbjerg – Brøndby: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til Esbjerg – Brøndby:

Esbjerg

Jeppe Højbjerg

Daniel Anyembe – Rodolph Austin – Markus Halsti – Jesper Lauridsen

Carlo Holse – Jakob Sørensen – Lasha Parunashvili – Joni Kauko – Mathias Kristensen

Adrian Petre

Brøndby

Marvin Schwäbe

Jens Martin Gammelby – Paulus Arajuuri – Benedikt Röcker – Anthony Jung

Josip Radosevic

Lasse Vigen – Dominik Kaiser

Hany Mukhtar

Simon Hedlung – Mikael Uhre

Esbjerg – Brøndby: Odds

Du kan få følgende odds på Esbjerg – Brøndby hos bet365 (fra 15/02 – 10.15):

  • Esbjerg: 3.75
  • Uafgjort: 3.60
  • Brøndby: 1.90

Esbjerg – Brøndby: Live Streaming & TV

Du kan bade se Esbjerg – Brøndby med live streaming online og i TV. Vil du live streame Esbjerg – Brøndby, så kan det gøres hos Viaplay, mens du kan se kampen i TV ved at slå ind på TV3+.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.