Kan AGF tangere egen rekord?

Læs vores optakt til Superliga-kampen mellem FC Helsingør og AGF, find odds, og se kampen med live stream.

AGF har lige slået Helsingør

Tirsdag aften mødes FC Helsingør og AGF i Superligaen for anden gang på blot fire dage. I fredags var FC Helsingør hos AGF i Århus, og her blev det til en kneben 2-1-sejr til AGF.

De to kampe i grundspillet mellem FC Helsingør og AGF er endt 0-0 i Århus og 1-5 til AGF i Helsingør.

Kigger man på trupperne i Helsingør og AGF, så burde der være stor afstand mellem de to hold. Selvom der er 15 point mellem FC Helsingør og AGF i tabellen på nuværende tidspunkt, så var der kun ni points afstand, da de to hold indledte slutspillet.

AGF var ikke ret stærke i efteråret, men David Nielsen har virkelig fået styr på tropperne henover vinteren, og holdet har virket forvandlet.

Underlaget i Helsingør er ikke til samba-bold

Grundet den kommende VM-slutrunde til sommer, så har Superligaen påbegyndt forårskampene tidligere end normalt, og det har vejret desværre ikke været til.

Flere af banerne har været under al kritik, og det gælder ikke mindst banen på Helsingør Stadion, som i øvrigt kun er Superliga-egnet på grund af DBUs kompensation.

Helsingør måtte spille deres første hjemmekamp på Right to Dream Park i Farum, og i deres seneste hjemmekamp på eget græs, kunne man se hvor dårlig banen egentlig er.

De to mandskaber skal indstille sig på, at der ikke kan spilles poleret fodbold i Helsingør, og det vil muligvis få David Nielsen til at ændre lidt på mandskabet.

AGF stod overfor en lignende situation, da de mødte AC Horsens på udebane, og det fik ham til at bænke holdets store stjerne, Tobias Sana, da man ville spille fodbold på en mere direkte måde, hvilket i store dele af kampen lykkedes.

Det er stærkt tvivlsomt, at David Nielsen vil bænke Sana igen, men han er nok helt klar over banens tilstand, og han er klar på at reagere på det.

AGF kan tangere egen rekord

Det har været et flot forår for AGF, som har vundet fem af 10 kampe, og kun tabt kampen imod AGF. Faktisk kan AGF vinde den fjerde kamp på stribe imod FC Helsingør, og det ville i givet fald være en tangering af deres nuværende rekord på fire sejre i streg.

Den største forandring hos AGF har været holdets kompakthed. Man fornemmer, at alle 11 spillere kæmper for samme plan, og de har startet med at gøre det svært for modstanderen.

Offensivt så er de mere afhængige af individuelle aktioner, som f.eks. Tobias Sana og Mustapha Bundu kan lave, og særligt Sana har vist sig fra sin bedste side i foråret.

Det bliver spændende at se om Tobias Sana kan levere endnu en god kamp imod FC Helsingør, som han scorede imod i fredags.

Sådan live streamer du FC Helsingør – AGF

Du kan se Superliga-kampen mellem FC Helsingør og AGF direkte med online live streaming. Du skal blot have en profil hos Viaplay, og så kan du se masser af fodbold fra Superligaen på mobil, tablet og computer.

Opret dig hos Viaplay her!

Odds på FC Helsingør – AGF

Du kan selvfølgelig også spille på FC Helsingør – AGF, og du får følgende odds hos bet365:

Odds er fra 17/04 – 16.35.

  • FC Helsingør: 4.50
  • Uafgjort: 3.50
  • AGF: 1.80

Hvornår spilles FC Helsingør – AGF?

Kampen mellem FC Helsingør og AGF spilles tirsdag den 17. april kl. 19.00.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.