FC København – AGF: Optakt og live stream

Læs vores optakt til Superliga-kampen FC København – AGF, find odds, og se kampen direkte på live stream.

FCK skal hente de tre point

Søndag aften mødes FC København og AGF i Parken, og der er tre meget vigtige point på spil. FC København kommer fra to nederlag imod Lyngby og OB, og der er skabt et hul op til de andre guldkandidater, som er i langt bedre forfatning i øjeblikket.

FCK ligger i øjeblikket syv og seks point efter hhv. FC Midtjylland og Brøndby, og der skal virkelig hentes tre point i Parken, når AGF kommer på besøg.

FCK-holdet spillede en underlig Europa League-kamp imod Zlin i torsdags, og de fik det ene point, de kom efter. Mange af profilerne som Benjamin Verbic og Carlos Zeca var ikke med i Tjekkiet, og de bør være klar til at præstere efter en uges pause.

AGF fik svær start imod Lyngby

AGF har endnu en gang valgt at udskifte på cheftrænerposten, og nu er det David Nielsens tur til at afprøve Danmarks måske sværeste fodboldjob. Han fik en dårlig start på tilværelsen i Århus, da de tog imod Lyngby hjemme på Ceres Park i mandags.

AGF-holdet kom forventeligt ud med 120 i timen, og de fik lukket godt ned for Lyngbys opbyggende spil, men Dino Mikanovic fik et dumt gult kort for film i slutningen af halvlegen. Han kunne slet ikke falde ned, og han fik endnu et gult for at skubbe nogle stole på vej ud fra banen.

Dommeren valgt dog noget uforståeligt at vente indtil slutningen af pausen med at fortælle det til AGF, og de var tydeligt frustreret i resten af kampen. Lyngby var derimod kølige og kyniske, og de vandt kampen i Århus med 2-0.

AGF har det svært i Parken

AGF har generelt haft det meget svært, når de har mødt FC København igennem de senere år, men det har selvfølgelig været ekstremt svært for dem i Parken. Faktisk har AGF ikke vundet på Østerbro siden 2009, hvor Peter Graulund scorede kampens eneste mål.

FCK har vundet de sidste fem indbyrdes opgør imod AGF, hvilket også tæller to pokalkampe, men David Nielsen vandt til gengæld sammen med Lyngby i de sidste to opgør imod FCK, og de danske mestre er meget langt fra deres topniveau, så det er ikke det værste tidspunkt at møde dem på.

FCK må undvære Erik Johansson, Federico Santander og Nicolaj Thomsen, mens AGF må se bort fra Adama Guira og Alexander Juel Andersen. Dino Mikanovic har umiddelbart karantæne, men den er appelleret, og der kan muligvis ske noget inden søndag aften.

benjamin verbic i kamp for fck

Odds på FC København – AGF

FC København er klare favoritter til at vinde kampen i Parken, men en overraskelse kan sagtens lure. Du kan få følgende kampodds hos bet365 i skrivende stund:

Se FC København – AGF via live stream

Du kan se Superliga-kampen mellem FC København i TV eller via live stream. Ejer du ikke et fjernsyn, så skal du oprette dig hos Viaplay, hvor du kan se kampen direkte. Hos Viaplay kan du, udover Superligaen, også se Premier League, Champions League og meget mere.

Hvornår spilles FC København – AGF?

FC København – AGF spilles søndag den 22. oktober kl. 18.00.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.