FC København tvunget til at besejre Randers FC

Læs vores optakt til Superliga-kampen mellem FC København og Randers FC, find odds, og se kampen via live stream.

FC København er tvunget til at slå Randers

FC København og Randers mødes lørdag aften i Parken, og der er virkelig pres på hjemmeholdet.

Efter et forfærdeligt efterår, virker det næsten umuligt at indhente Superligaens tre tophold, FC Midtjylland, Brøndby IF og FC Nordsjælland.

De forsvarende mestre har hele 18 point op til FC Midtjylland, og der resterer 17 kampe for holdene i mesterskabsslutspillet. Man skal aldrig udelukke noget i fodbold, men det virker ikke plausibelt.

I første omgang skal de bare vinde nogle kampe, og de er da også store favoritter til at slå Randers FC, som ligeledes havde et meget turbulent efterår.

FC København vandt efterårets kamp imod Randers med hele 3-0. Pieros Sotiriou scorede to kasser, mens Andrija Pavlovic stod for en enkelt kasse.

FCK fik forfærdelig optakt

Mens Superligaen først startede i går, da AC Horsens og FC Midtjylland mødtes, så har FC København allerede spillet officiel fodbold i 2018.

I søndags mødte de Brøndby IF i et pokal-derby, og det gik ikke godt for københavnerne. De var underlegne i første halvleg, og selvom de blev bedre med Viktor Fischer på banen efter pausen, så tabte de 0-1.

Der var mange personlige fejl i forsvaret, og det er virkeligt tydeligt, hvor meget de savner Federico Santander og Erik Johansson.

Det er selvfølgelig meget skidt, at de ryger ud af DBU Pokalen, men omvendt kan de nu fokusere på at slutte sæsonen nogenlunde godt af.

Randers FC har skiftet ud

Randers FC var ligeledes igennem en historisk dårlig halvsæson i efteråret. Ricardo Moniz, som var en upopulær herre blandt spillerne, er fortid i klubben, og de arbejder stadig på at finde en permanent afløser.

Det samme gælder administrerende direktør Michael Gravgaard, som også er fortid i klubben.

Der er også skiftet ud på spillerfronten, hvor Perry Kitchen, Marvin Pourié, Vladimir Rodic og Nikola Djurdjic har forladt klubben.

Mikkel Kallesøe og Nicolai Poulsen er vendt tilbage efter lejeophold i hhv. Viborg og Sarpsborg, mens de har valgt at leje Eero Markkanen og Jakob Johansson det næste halve år.

Derudover har de skrevet permanente kontrakter med Jannik Skov Hansen og Mikael Boman.

Man kan forvente en anderledes spillestil i foråret, og de ventes at stille op i 4-4-2 med to store forwards.

Odds på FC København – Randers FC

FC København er selvfølgelig klare favoritter til at vinde kampen. Begge hold har haft en ringe sæson, og FCK er notorisk stærke i Parken. Du kan få disse odds hos bet365:

Odds er fra 07/02 – 16.00

  • FC København: 1.45
  • Uafgjort: 4.20
  • Randers FC: 7.00

FC København – Randers FC: TV og live stream

Du kan se Superliga-kampen mellem FC København og Randers FC på Canal 9. Vil du live streame kampen, så skal du oprette en profil hos Dplay.

Hvornår spilles FC København – Randers FC?

FC København – Randers FC spilles lørdag den 10. februar kl. 18.00 i Telia Parken.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2505 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.