FC Midtjylland – AaB: Optakt og live stream

Læs vores optakt til Superliga-kampen FC Midtjylland – AaB, find odds, og se kampen direkte på live stream.

FC Midtjylland i målhumør

Det ligner umiddelbart en målrig og underholdende kamp, når FC Midtjylland tager imod AaB på MCH Arena søndag eftermiddag. FC Midtjylland har i de seneste fire kampe spillet i en 3-4-3-formation, og det har virkelig fået spillet til at flyde.

Ulvene har scoret 18 mål i deres seneste fire kampe, og selvom det inkluderer syv mål imod Greve, så er det stadig imponerende. FC Midtjylland ligger efter de første 10 kampe i Superligaen på andenpladsen med 19 point.

De har et point ned til Brøndby og FC København, mens FC Nordsjælland ligger et point foran. Dermed kan FC Midtjylland spille sig på Superligaens førsteplads med en sejr, men det vil kræve, at FC Nordsjælland smider point i deres kamp i Silkeborg.

AaB er kommet i gang

AaB fik en forfærdelig start på Superligaen uden sejr i de første syv kampe, men det ser lysere ud for tiden. De har vundet to af de seneste tre kampe, hvilket bringer dem op på ottendepladsen i Superligaen med 12 point.

Derfor er top seks selvfølgelig stadig indenfor rækkevidde, men Superligaen er ekstremt tæt, og der er mange hold om buddet. Tæller man deres to kampe i DBU Pokalen med, så er AaB-holdet faktisk ubesejret i ni kampe i streg, og de kommer med løftede hoveder til MCH Arena i Herning.

De må fortsat undvære anfører Rasmus Würtz, som har siddet ude i længere tid. Tidligere har det været katastrofalt for AaB at undvære kaptajnen, men de har efterhånden lært at spille uden ham, omend han stadig er meget vigtig for dem. Kasper Risgård har ligeledes siddet ude, men han er tvivlsom til dagens kamp.

Superligaens farligste angreb

paul onuachu efter scoring

FC Midtjylland hentede før sæsonen den norske angriber Alexander Sørloth, og det lå lidt i kortene, at Paul Onuachu skulle sendes afsted, hvilket dog ikke skete. Da Paul Onuachu skulle opereres efter et maveonde på Cypern, fik nordmanden chancen, og han greb den øjeblikkeligt.

Paul Onuachu er nu klar igen, og nordmanden er for varm til at bænke ham, så FCM-træner Jess Thorup har valgt at stille med begge de to store angribere. Derfor skal AaB-forsvaret nok forberede sig på et hav af høje bolde ind i boksen, og det bliver meget problematisk for dem.

FC Midtjylland må undvære Rasmus Nicolaisen, men bør derudover have alle mand klar til kamp. AaB har ikke Rasmus Würtz, Marco Ramkilde og Michael Lansing til rådighed, mens det endnu ikke vides om Kasper Risgård bliver klar til kamp.

Odds på FC Midtjylland – AaB

Vil du have lidt ekstra spænding til kampen, så kan du smide en mønt, og du får følgende odds hos bet365:

  • FC Midtjylland: 1.57
  • Uafgjort: 4.00
  • AaB: 5.75

Sådan ser du FC Midtjylland – AaB på live stream

Du kan selvfølgelig se Superliga-kampen mellem FC Midtjylland og AaB direkte på live stream. Opret en bruger hos Dplay, og så kan du se timevis af fodbold hver eneste weekend.

Hvornår spilles FC Midtjylland – AaB?

FC Midtjylland – AaB spilles søndag den 1. oktober kl. 14.00 på MCH Arena.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.