Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 20 maj, 2018

FC Midtjylland – AC Horsens: Optakt, odds og startopstillinger

Læs vores optakt til Superliga-kampen FC Midtjylland – AC Horsens, find odds, og se kampen direkte med live stream.

FC Midtjylland har slået AC Horsens 11 gange i træk

FC Midtjylland har mandag aften muligheden for at sikre klubbens andet mesterskab i den 18 år lange klubhistorie. FCM vandt senest i 2015 under Glen Riddersholms ledelse, og holdet minder på mange måder om det nuværende hold, som styres af Jess Thorup.

FC Midtjylland skal blot slå AC Horsens på hjemmebane for at vinde mesterskabet, og det bør der være særdeles gode chancer for. Foruden at have et væsentligt bedre hold, så har FCM også et virkelig godt tag på AC Horsens-mandskabet.

De seneste 11 indbyrdes opgør mellem FC Midtjylland og AC Horsens er således endt med sejre til FCM, og særligt hjemme på MCH Arena er målene væltet ind.

De seneste tre kampe på MCH Arena er endt 4-2, 5-2 og 4-2, så man kan godt forstå, hvis AC Horsens-spillerne har svært ved at tro på tingene.

Kan AC Horsens motivere sig?

Et andet spørgsmål er om AC Horsens kan sætte sig op til tanken på samme måde som de var i stand til imod Brøndby.

Horsens-træner Bo Henriksen fortalte inden fredagens kamp, at hans mandskab ville splitte hele lortet ad, men man har ikke hørt meget af samme karakter før FC Midtjylland-kampen.

Man kunne forestille sig et AC Horsens-hold, som har svært ved at have samme gejst, som de havde i fredagens kamp, særligt med tanke på de 11 nederlag på stribe.

FC Midtjylland – AC Horsens: Startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til FC Midtjylland – AC Horsens:

FC Midtjylland: Jesper Hansen – Kian Hansen, Bubacarr Sanneh, Erik Sviatchenko – Alexander Munksgaard, Jakob Poulsen, Tim Sparv, Marc Dal Hende – Mikkel Duelund, Paul Onuachu, Gustav Wikheim.

AC Horsens: Marcus Bobjerg – Peter Nymann, Mads Juel Andersen, Alexander Ludwig, Mikkel Qvist – Jonas Thorsen, Mathias Nielsen, Bjarke Jacobsen, Hallur Hansson – Simon Ayo Okosun, Kjartan Finnbogason.

FC Midtjylland – AC Horsens: Odds

Hvis du alligevel har tænkt dig at live streame kampen mellem FC Midtjylland og AC Horsens, så kan du også overveje et lille spil på kampen. FC Midtjylland er selvfølgelig klare favoritter til at vinde kampen, og spørgsmålet er så om der er værdi i 1.22 på hjemmesejren.

Man kan også kigge på et spil på mange mål. AC Horsens kan spille frit, og FC Midtjylland har scoret et hav af mål på hjemmebane.

Du kan få følgende odds på FC Midtjylland – AC Horsens hos bet365:

Odds er fra 20/05 – 18.45

  • FC Midtjylland: 1.22
  • Uafgjort: 6.00
  • AC Horsens: 13.00

  • Over 2,5 mål: 1.44
  • Under 2,5 mål: 2.70

Hvornår kan man se FC Midtjylland – AC Horsens?

FC Midtjylland – AC Horsens spilles mandag den 21. maj kl. 18.00

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2434 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.