FC Midtjylland – AC Horsens: Optakt og live stream

Læs vores optakt til Superliga-kampen FC Midtjylland – AC Horsens, find odds, og se den på live stream.

FC Midtjylland er forrygende for tiden

FC Midtjylland ligger fortjent på Superligaens andenplads, og de er en reel kandidat til at vinde guld i år. Ulvene har Superligaens farligste angrebsduo med de to fyrtårn Paul Onuachu og Alexander Sørloth, som begge er utroligt målfarlige.

FCM har vundet deres seneste fem kampe, hvis man medregner pokalkampen imod Greve, og de har scoret hele 20 mål. De ligger fortsat et enkelt point efter FC Nordsjælland på Superligaens førsteplads, men de kan naturligvis overhale dem med en sejr i fredagens kamp.

FC København virker meget langt fra topniveauet, og de andre tophold bør sætte hårdt ind efter at vinde Superligaen. Hvis FC Midtjylland holder på deres profiler i vinterens transfervindue, så er de sammen med Brøndby det bedste bud.

AC Horsens er svære at slå

Selvom AC Horsens igen i år kører på et meget lavt spillerbudget, så har de været overraskende gode. De ligger på en imponerende fjerdeplads med 20 point efter 12 kampe, og de har kun tabt to kampe.

Deres to nederlag kom imod OB og Brøndby på udebane, og derfor virker det sandsynligt, at de også taber udekampen imod FC Midtjylland. FCM har vundet de seneste tre indbyrdes opgør med 5-1, 5-2 og 5-2, og det skyldes måske deres dødboldsstyrke.

Det er Superligaens to mest fysiske mandskaber, der mødes fredag aften, og de mange dødbolde kommer med garanti til at blive afgørende. AC Horsens kaster indkast i boksen så snart, at de er på modstanderens halvdel, og FC Midtjylland slår generelt boldene ind i anden sals højde.

Det ligner en målrig kamp i Herning

Som bekendt har FC Midtjylland scoret 15 mål i deres seneste 3 indbyrdes opgør med AC Horsens, og det ligner bestemt endnu en målrig kamp. FC Midtjylland smadrer kasser ind efter behag, og AC Horsens kommer altid til chancer på dødbolde.

FC Midtjylland må dog undvære højrekanten Rilwan Hassan, der sidder ude med en forstuvel ankel efter en tackling i kampen imod SønderjyskE. Tim Sparv returnerer efter afsonet karantæne, mens Simon Kroon og Rafael van der Vaart sidder ude.

AC Horsens træner Bo Henriksen har udtaget den samme trup som til kampen imod Hobro. De mangler fortsat anfører Mathias Nielsen, mens Lasse Kryger forventes at returnere senere på måneden.

paul onuachu og de andre midtjylland spillere

Odds på FC Midtjylland – AC Horsens

FC Midtjylland er selvfølgelig store favoritter til at vinde kampen imod AC Horsens, og du kan få følgende odds hos bet365:

Se FC Midtjylland – AC Horsens via live stream

Du kan heldigvis se Superliga-kampen mellem FC Midtjylland og AC Horsens direkte på live stream. Opret en profil hos Viaplay, og så kan du se masser af fodbold fra de bedste ligaer direkte på din mobil, tablet eller computer.

Hvornår spilles FC Midtjylland – AC Horsens?

FC Midtjylland – AC Horsens spilles fredag den 20. oktober kl. 19.00.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.