FC Midtjylland – Astana: Live streaming, optakt og odds!

Læs vores optakt til Champions League-kvalifikationskampen mellem FC Midtjylland og Astana, find odds på kampen, og se den med live streaming på nettet!

Sådan live streamer du FC Midtjylland – Astana online

Du kan live streame kampen mellem FC Midtjylland og Astana direkte hos bet365.

Gå til bet365 og live stream FC Midtjylland – Astana her!

Kampen skal spilles på FC Midtjyllands præmisser

Onsdag aften spilles der returkamp i Champions League-kvalifikationen mellem FC Midtjylland og Astana.

Det gælder den anden kvalifikationsrunde i CL-kvalen, så selvom FCM skulle gå videre, så er der fortsat lang vej til et eventuelt gruppespil i verdens fineste turnering.

Det første opgør blev spillet 4.500 kilometer væk på Astana Arena i sidste uge, og her vandt Astana kampen 2-1.

Dermed er det fortsat helt åbent før returkampen i Midtjylland, men der er dog en masse at arbejde på for Jess Thorup og FC Midtjylland-staben.

Kampen i Astana var tydeligvis svær for FCM, som også skulle vænne sig til kunstgræsunderlaget. Det bliver dog formentlig også en meget anderledes kamp i Herning, hvor FCM skal sætte sig igennem.

FCMs taktik med at stille med to gange to meter på toppen, personificeret af Paul Onuachu og Ayo Simon Okosun gik slet ikke efter planen, og de havde generelt ikke meget at arbejde med.

Det skyldtes blandt andet, at FCM var presset for langt tilbage på banen, og man havde nærmest kun Gustav Wikheim til at løbe dybt, men i hjemmekampen skal vi se det klassiske FCM-pres, hvor boldene bliver tonset ind i modstanderens felt.

Astanas Kleinheisler skal lukkes ned

Astanas helt store helt i sidste uge var ungarnske Laszlo Kleinheisler. Den offensive midtbanespiller scorede begge Astanas mål, og det var to perler fra distancen.

Generelt havde Astana overtaget i kampen, men de havde svært ved at tilspille sig de helt store chancer, hvilket i øvrigt også kan siges om FC Midtjylland.

Astana skød meget fra distancen, hvilket de bør have dårligere forudsætninger for i returkampen, hvor FCM kommer til at være mere på bolden, men de har også et par hurtige folk oppe foran, som kan løbe fra FCM-stopperne.

FC Midtjylland og Astana har friske spillere

Både FC Midtjylland og Astana har meget fokus på Champions League-kvalifikationen, og derfor blev der sparet masser af spillere i weekendens ligakampe.

FC Midtjylland havde valgt at spare Bubacarr Sanneh, Kian Hansen, Tim Sparv, Alexander Munksgaard, Marc Dal Hende og Simon Okosun i forhold til det hold, som formentlig kommer til at starte inde i kampen imod Astana.

Astana havde udskiftet otte ud af 10 markspillere i deres ligakamp.

FC Midtjylland – Astana: Startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til FC Midtjylland – Astana:

FC Midtjylland (3-4-3): Jesper Hansen – Kian Hansen, Bubacarr Sanneh, Erik Sviatchenko – Alexander Munksgaard, Jakob Poulsen, Tim Sparv, Marc Dal Hende – Ayo Simon Okosun, Paul Onuachu, Gustav Wikheim.

Astana (4-4-1-1): Nenad Eric – Antonio Rukavina, Evgeni Murtazayev, Marin Anicic, Dmitri Shomko – Marin Tomasov, Laszlo Kleinheisler, Ivan Maevski, Pedro Henrique – Serikzhan Muzhikov – Roman Murtazayev.

FC Midtjylland – Astana: Odds

Hvis du vil live streame FC Midtjylland – Astana, så kan du da også overveje et spil på kampen. Du får i øjeblikket følgende odds hos bet365 (fra 30/07 – 14.20)

  • FC Midtjylland: 1.90
  • Uafgjort: 3.40
  • Astana: 4.00

Hvornår spilles FC Midtjylland – Astana?

FC Midtjylland – Astana spilles onsdag den 1. august kl. 19.00.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.