FC Midtjylland – FC Helsingør: Optakt og live stream

Læs vores optakt til Superliga-kampen FC Midtjylland – FC Helsingør, find odds, og se kampen på live stream.

  • Kampstart: 03/11/2017 – 18.00
  • Stadion: MCH Arena, Herning
  • Dommer: Jørgen Daugbjerg

FC Midtjylland var på hælene i Lyngby

FC Midtjylland lå før sidste spillerunde på Superligaens førsteplads, og de har spillet fantastisk fodbold i de sidste to måneder. De fik dog kun et enkelt point med hjem fra kampen imod Lyngby, som de har haft meget svært ved at spille imod i det sidste års tid.

De kom ellers foran, da Mikkel Duelund satte hovedet på Alexander Sørloths indlæg, men i løbet af 15 minutter havde Lyngby scoret to gange. FC Midtjylland udlignede til 2-2 lige efter pausen, men fik siden et rødt kort, og Lyngby var tættest på at hente sejren til sidst.

FC Midtjylland har stadig ikke tabt en kamp siden 4-3-nederlaget i Parken imod FCK, og de er blandt de bedste bud på en vinder af årets Superliga.

FC Helsingør fik tiltrængt sejr

FC Helsingør skal nok forberede sig på at spille om at undgå nedrykning, hvilket også er fuldstændigt forventet. Før sidste spillerunde havde de tabt seks Superliga-kampe i streg, men de hentede en flot 2-0-sejr over Silkeborg IF.

Adnan Mohammad og Nicolas Mortensen stod for FC Helsingørs mål, som begge blev scoret i løbet af kampens første 15 minutter.

FC Helsingør ligger nu på 13. pladsen med 12 point efter 14 kampe, og de har fire point ned til Randers, som ligger nederst i rækken. De ender højst sandsynligt blandt de fire dårligste hold i Superligaen, og skal dermed spille nedrykningsplayoffs i foråret.

Bør komme mange mål

Det ligner på forhånd en meget målrig kamp mellem FC Midtjylland og FC Helsingør. FC Midtjyllands 14 kampe har kastet 55 mål af sig, hvilket er et snit på næsten fire.

Der har ikke været lige så mange mål i FC Helsingørs kampe, men deres defensiv står til gengæld rimelig åben. De har lukket 27 mål ind i 14 kampe, og de kommer til at få store problemer med angriberne Paul Onuachu og Alexander Sørloth, som hagler kasser ind efter behag i øjeblikket.

Med undtagelse af 1-1-kampen imod Lyngby, hvor gæsterne udlignede dybt i overtiden, så har FC Midtjylland vundet samtlige kampe på hjemmebane i denne sæson, og det er svært at forestille sig andet end en hjemmesejr i aftenens kamp.

FC Midtjylland må undvære Rafael van der Vaart, Rilwan Hassan og Alexander Munksgaard, som alle er skadet, mens stopper Zsolt Korcsmar sidder ude med karantæne.

FC Helsingør må formentlig undvære Johannes Ritter.

sørloth i fcm

Odds på FC Midtjylland – FC Helsingør

FC Midtjylland er selvfølgelig gjort til store favoritter på oddsmarkedet, og det er tvivlsomt om der er værdi i 1.22. Alternativt kan man kigge på nogle mål-spil. Du kan få følgende kampodds hos bet365:

Se FC Midtjylland – FC Helsingør på live stream

Du kan se kampen mellem FC Midtjylland og FC Helsingør via live stream. Opret en bruger hos Viaplay, og så kan du kampen via nettet på din mobil, tablet eller computer. Ser du kampen i TV, skal du tune ind på TV3 Sport.

Hvornår spilles FC Midtjylland – FC Helsingør?

FC midtjylland – FC Helsingør spilles fredag den 3. november kl. 18.00 på MCH Arena i Herning.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.