Optakt til FC Midtjylland – FC Nordsjælland

Læs vores optakt til Superliga-kampen mellem FC Midtjylland og FC Nordsjælland, find odds, og se kampen på nettet med live stream.

FC Midtjylland tvunget til tre point

FC Midtjylland og FC Nordsjælland mødes mandag aften på MCH Arena i Herning, og vi kan se frem til et brag af en kamp.

FC Midtjylland er nu seks point fra førstepladsen i Superligaen, men de har spillet en kamp mindre end Brøndby, og de kan dermed mindske hullet til tre point, hvis de formår at vinde hjemmekampen imod FCN.

Det store københavner-derby i går endte 1-1, og det giver FC Midtjylland en lille åbning. Det kræver dog, at de griber chancen, og de skal formentlig vinde de resterende fire kampe i Superligaen, hvis de skal vinde guldet i år.

FC Nordsjælland er egentlig i en tilsvarende situation, men for dem handler det om tredjepladsen og bronzemedaljerne. De er tre point fra FCK, og kan dermed indhente dem, hvis de vinder imod FC Midtjylland, hvilket dog bliver mere end svært.

FC Midtjylland har vundet 13 af deres 16 hjemmekampe i denne sæson, og det er faktisk kun Brøndby, der har vundet på banen.

Se alle Superliga-kampe online.

FC Nordsjælland har problemer

FC Nordsjælland var overraskende stærke i efteråret, men de er faldet meget i niveau i foråret. Afskeden med topscorer Emiliano Marcondes har vist sig at være for hård, og det kan ses på resultaterne.

FCN-holdet har kun hentet fire point i de seks slutspils-kampe, og har dermed smidt deres forspring til FCK væk.

Særligt defensiven ser sårbar ud, og de har indkasseret 14 mål i de seks kampe. De er også selv kommet på tavlen i alle kampene, men det har ikke været godt nok.

FC Midtjylland – FC Nordsjælland: Skader og karantæner

FC Midtjylland får Erik Sviatchenko, Tim Sparv, Marc Dal Hende og Paul Onuachu tilbage i truppen i forhold til deres sidste kamp imod AaB, og det er fire kæmpe profiler, der alle kan gå i startopstillingen.

Zsolt Korcsmar og Rilwan Hassan sidder fortsat ude, men det bliver ikke det store problem for FC Midtjylland.

FC Nordsjælland må undvære reserverne Martin Frese og Patrick Da Silva, men de får anfører Mathias Jensen tilbage efter afsonet karantæne, og det er meget vigtigt.

FC Midtjylland – FC Nordsjælland: Startopstillinger

Vi regner med følgende startopstillinger.

FC Midtjylland: Jesper Hansen – Kian Hansen – Bubacarr Sanneh, Erik Sviatchenko – Alexander Munksgaard, Jakob Poulsen, Tim Sparv, Marc Dal Hende – Mikkel Duelund, Paul Onuachu, Gustav Wikheim.

FC Nordsjælland: Runar Alex Runarsson – Ulrik Yttergård Jensen, Victor Nelsson, Andreas Skovgaard – Karlo Bartolec, Mathias Jensen, Magnus Kofod Andersen, Mads Pedersen – Ernest Asante, Mikkel Rygaard, Jonathan Amon.

FC Midtjylland – FC Nordsjælland: Odds

Du kan få følgende odds på kampen hos bet365 (pr. 07/05 – 10.00)

  • FC Midtjylland: 1.60
  • Uafgjort: 4.50
  • FC Nordsjælland: 4.50

FC Midtjylland – FC Nordsjælland: Live stream

Du kan live streame Superliga-kampen mellem FC Midtjylland – FC Nordsjælland direkte på nettet med Dplay. På den måde behøver du ikke betale for fodbold i TV, og det kan klart anbefales.

Opret dig hos Dplay her!

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.