Topkamp i Herning: Optakt til FC Midtjylland – FC København

Læs vores optakt til Superliga-kampen mellem FC Midtjylland og FCK, find odds, og se kampen med live stream.

FCK får det svært imod FC Midtjylland

Mandag aften byder på en topkamp fra Alka Superligaen, når FC Midtjylland og FC København støder sammen på MCH Arena i Herning.

Der er pres på FC Midtjylland, som efter Brøndbys sejr i går er tre point fra førstepladsen, og de skal derfor vinde kampen for at holde sig inde i guldkampen.

FC København på fortsat på fjerdepladsen, men de kan mindske afstanden til FCN til tre point. Hverken FC Midtjylland eller FCK kan bruge et uafgjort resultat til noget, og det plejer at give underholdende fodboldkampe, når begge hold skal vinde.

FCM og FCK mødte ligeledes hinanden på MCH Arena i slutningen af grundspillet, og her vandt FC Midtjylland med 3-1, men FCK-holdet er væsentligt bedre kørende nu.

FCK har vundet seks på stribe

FC København har nemlig vundet de seneste seks kampe. Det er sæsonens klart bedste stime, og de virker igen som et hold med overskud.

FCK havde som bekendt et meget hårdt efterår, hvor de udover Superligaen og DBU Pokalen også spillede Europa League-gruppespil.

I sidste uge mødte FCK FC Nordsjælland på hjemmebane i en direkte duel om bronzemedaljerne. Det så ud til at blive uafgjort, men Federico Santander scorede et meget vigtigt mål i dommerens overtid, som mindskede afstanden til tre point.

Federico Santander er endelig tilbage i topformen, og han har scoret i de seneste fire kampe. Hvis han scorer imod FC Midtjylland, så tangerer han klubrekorden på fem kampe i streg, som indehaves af FC Helsingør-træner Christian Lønstrup.

Bør blive målrigt

Det ligner på forhånd en målrig kamp imellem FC Midtjylland og FC København. Begge hold skal bruge en sejr, og de har nogle offensive profiler i rigtigt god form.

Hos hjemmeholdet er det Gustav Wikheim og Mikkel Duelund man skal holde øje med, og man afventer stadig Paul Onuachu, som har været skadet i hele foråret.

Derudover så har venstre wingback Marc Dal Hende scorede vanvittige 10 mål i 21 kampe.

Hos FCK er det Viktor Fischer og Federico Santander, der er de farligste spillere. Målmand Robin Olsen er fortsat skadet, men Stephan Andersen er næsten lige så stærk. Man skal ikke forvente flere minutter til Laszlo Köteles, som spillede meget ringe i sin eneste Superliga-kamp imod Helsingør.

Der står tre meget vigtige point på spil i kampen mellem FC Midtjylland og FC København, og det skal nok blive underholdende.

Sådan live streamer du FC Midtjylland – FC København

Du kan se Superliga-kampen mellem FC Midtjylland og FC København i TV og med live stream. Hvis du vil se kampen i TV, så skal du skrue ind på TV3+, og hvis du hellere vil se fodbold med live streaming, så skal du oprette en profil hos Viaplay, som sender kampen inklusiv optakten.

Opret dig hos Viaplay her!

Odds på FC Midtjylland – FC København

Har du alligevel tænkt dig at live streame FC Midtjylland – FCK, så kan du også overveje et spil på kampen. Du kan få følgende odds hos bet365:

Odds er fra 09/04 – 10.00.

Hvornår spilles FC Midtjylland – FC København?

FC Midtjylland – FC København spilles mandag den 9. april kl. 19.00.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.