FC Midtjylland – Hobro: Optakt og live stream

Læs vores optakt til Superliga-kampen mellem FC Midtjylland og Hobro, find odds, og se kampen via live stream.

FC Midtjylland er stærke på MCH Arena

FC Midtjylland og Hobro støder klinger søndag eftermiddag på MCH Arena i Herning, og det ligner umiddelbart en god fodboldkamp. FC Midtjylland er meget stærke på hjemmebane, og Hobro kommer til kampen fyldt med selvtillid.

Mens FCM har haft problemer på udebane, så har de hentet gode resultater i Herning. De har hentet 10 point i deres første fire hjemmekampe, og de har scoret ni mål i disse kampe.

FC Midtjylland har dog ikke vundet i deres seneste tre kampe. Først spillede de 1-1 imod Apollon Limassol i Europa League-kvalifikationen, og derefter fik de ligeledes 1-1 på hjemmebane imod Lyngby. Senest tabte de 3-4 i Parken imod FCK, men de kunne lige så godt have fået point med derfra.

Hobro har overrasket Superligaen

Hobro er endnu engang rykket op i Superligaen, men denne gang har de et stærkt hold. De har beholdt stammen fra det hold, der rykkede op i 2014, men de har nu et fuldtidsprofessionelt setup, hvorfor de nemt kunne hente Rasmus Minor og Vito Mistrati i Helsingør.

De ligger på Superligaens andenplads med imponerende 17 point efter otte spillerunder. Hobro har faktisk ikke tabt i deres seneste syv kampe, hvis man medregner kampen i DBU Pokalen imod Kolding IF.

Hobros helt store profil har været den norske spidsangriber Pål Alexander Kirkevold. Han har lavet syv mål i Superligaen, hvor han deler topscorerværdigheden sammen med Ernest Asante fra FC Nordsjælland.

Varme angribere på begge hold

Det er ikke kun Hobro, der har skarpe angribere. FC Midtjylland spiller som regel kun med en enkelt angriber fra start, og de har både Paul Onuachu og Alexander Sørloth til pladsen.

Lange Paul har haft eneret på pladsen i sidste sæson, men klubben valgt i sommerpausen at hente norske Sørloth som gardering. Der var mange rygter om et salg af Onuachu, og nu står nordmanden klar til at erstatte ham.

Sørloth har scoret tre gange i fem startere, og det er stadig tvivlsomt, hvem der starter inde søndag eftermiddag. Paul Onuachu gjorde comeback i sidste rundes kamp imod FCK, og han bejler naturligvis til en startplads.

Odds på FC Midtjylland – Hobro

FC Midtjylland er gjort til meget klare favoritter, og mon ikke man finder værdien på Hobro. Du kan få følgende odds hos bet365:

  • FC Midtjylland: 1.50
  • Uafgjort: 4.00
  • Hobro: 7.00

Se FC Midtjylland – Hobro på live stream

Du kan se FC Midtjylland – Hobro direkte på live stream. Du skal oprette en bruger hos Dplay, hvorefter du får adgang til en masse direkte fodbold.

Hvornår spilles FC Midtjylland – Hobro?

FC Midtjylland – Hobro spilles søndag den 17. september kl. 13.00 på MCH Arena.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.