FC Midtjylland – Silkeborg: Optakt, odds og live stream!

FC Midtjylland tager søndag aften imod Silkeborg IF hjemme på MCH Arena. Læs vores optakt, og find ud af, hvordan du ser FC Midtjylland – Silkeborglive stream!

FC Midtjylland og Silkeborg mødes i lokalopgør

Søndag aften mødes FC Midtjylland og Silkeborg IF i Superligaen, og begge hold har virkelig brug for tre point efter nederlag i første runde.

Selvom det største midtjyske derby står mellem Viborg og FC Midtjylland, så har vi at gøre med et ægte lokalbrag. Der er under 50 kilometer mellem MCH Arena i Herning og Jysk Park i Silkeborg, og det er de færreste Silkeborg-fans, der har særligt meget til overs for fusionsklubben.

Selvom Silkeborg sidste år var oprykkere, så vandt de alligevel deres hjemmekamp imod FC Midtjylland med 2-1. Nicklas Helenius, der nu er at finde i OB-trøjen, scorede to mål på seks minutter inden, Paul Onuachu reducerede. De slog dem i øvrigt også i en træningskamp i januar, så Silkeborg-holdet kommer ud med tro på tingene.

Jess Thorup er under pres i FC Midtjylland

Dårlig start på Superligaen for FCM

FC Midtjylland fik en ekstremt dårlig start på Superliga-sæsonen, da de besøgte Brøndby Stadion. De var bagud på samtlige parametre, og nederlaget på 0-4 var slet ikke ufortjent.

Der er i stigende grad utilfredshed blandt FCM-tilhængerne omkring cheftræner Jess Thorup. Mange mener, at holdet ikke har noget særligt udtryk, som man var vant til under Glen Riddersholm, og det er selvom de kører på et relativt stort spillerbudget.

FC Midtjylland har ambitioner om at blande sig i den absolutte topstrid, og præstationen i Brøndby var meget langt fra det niveau. Det skal dog med, at de er midt i en travl periode på grund af Europa League-kvalifikationen.

Silkeborg tabte knebent i Lyngby

Det gik heller ikke for godt for Silkeborg, som i første runde skulle en tur til Lyngby Stadion. Eftersom Lyngby var kommet direkte fra Bratislava efter kampen torsdag aften, skulle man tro, at Silkeborg-holdet ville have mere energi end modstanderen, men det var ikke tilfældet.

Lyngby-holdet var dominerende i første halvleg, og de kom fortjent på 1-0 ved Kristoffer Larsen. Silkeborg kom dog flot tilbage i anden halvleg, og Jens Martin Gammelby udlignede til 1-1 efter dårligt forsvarsspil i Lyngbys højre side.

Det varede dog ikke længe før Gammelby selv begik et dumt straffespark, og de kom aldrig tilbage efter 2-1-scoringen. Kampen var dog meget lige, så de tager det nok ganske roligt i Silkeborg.

Odds på FC Midtjylland – Silkeborg IF

Hvis du stoler på din indre spillefugl, så kan du selvfølgelig oddse på kampen. I skrivende stund får du følgende odds hos bet365.

  • FC Midtjylland: 1.57
  • Uafgjort: 4.00
  • Silkeborg IF: 5.50

TV og live stream til FC Midtjylland – Silkeborg IF

Viasat har rettighederne til FC Midtjylland – Silkeborg, og de viser kampen på TV3 Sport 1 med optakt fra 17.00.

Du kan også se FC Midtjylland – Silkeborg på live stream. Du skal oprette dig hos Viaplay, som er Viasats streamingtjeneste.

Hvornår spilles FC Midtjylland – Silkeborg IF?

FC Midtjylland – Silkeborg IF spilles søndag den 23. juli kl. 18.00

Hvor spilles FC Midtjylland – Silkeborg IF?

FC Midtjylland – Silkeborg IF spilles på MCH Arena, Kaj Zartows Vej 5, 7400 Herning

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2498 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.