Mesterskabsslutspillet: Optakt til FC Nordsjælland – AaB

Læs vores optakt til Superliga-kampen mellem FC Nordsjælland og AaB, og se kampen direkte på nettet med et live stream.

FC Nordsjælland skal holde tredjepladsen i Superligaen

Der venter en underholdende Superliga-kamp fredag aften, hvor FC Nordsjælland og AaB mødes i Superligaen.

For FC Nordsjælland er det kun sejren, der tæller. De tabte sidste rundes topkamp imod FC København i Parken, og har dermed kun tre point ned til de forsvarende mestre.

FCN har spillet en flot sæson, men det er som om, at de ikke har ramt topniveauet i foråret efter afskeden af topscorer Emiliano Marcondes, men de er alligevel klare favoritter til at besejre AaB hjemme på Right to Dream Park i Farum.

Der resterer ni kampe, og et tre-points forspring er derfor ikke ret stort. Det bliver generelt en fornøjelse at se en masse topkampe i Superligaens mesterskabsslutspil.

Læs mere om Superligaen her!

AaB skal op på hesten igen

AaB har ikke lige så meget at spille for som FC Nordsjælland. De fik lige akkurat sneget sig med i det fine selskab, men det er mere i mangel af andre hold.

De har ikke haft en særligt god sæson, men de fik skrabet de nødvendige point sammen i foråret. AaB har fået Kasper Kusk tilbage til højre kanten, og det har givet holdet noget nødvendig kreativitet.

Samtidigt er brasilianske Yann Rolin begyndt at vise sit enorme potentiale, og AaB kæmper hårdt for at lave en længere aftale med spillere, som er lejet i brasiliansk fodbold.

AaB fik en meget dårlig start på mesterskabsslutspillet. De fik besøg af Brøndby hjemme på Aalborg Portland Park i sidste runde, og de blev kørt midt over.

I første halvleg var AaB-spillerne statister, mens Brøndby-holdet gjorde, som det passede dem, og den stod allerede 3-0 ved pausen.

Tempoet faldt efter pausen, og AaB fik lov at have meget boldbesiddelse, men de havde ikke kvaliteten til at gøre noget ved det.

Nu venter en helt anden kamp imod FC Nordsjælland, og AaB skal vise, at de hører til i top seks.

Flere spillere i karantæne

Både Kasper Hjulmand og Morten Wieghorst må undvære nogle spillere, der sidder ude med karantæne.

Det er ikke det store problem for FC Nordsjælland, som må undvære Mikkel Damsgaard. Den kun 17-årige angriber blev vist ud imod FCK, men han kan sagtens erstattes.

AaB må se bort fra stopper Jores Okore og midtbanemand Magnus Christensen. Okore blev udvist i sidste sekund af kampen imod Brøndby, da han lavede en hævnakt imod Jan Kliment, som lavede en klodset tackling på ham.

Okore bliver nok erstattet af Jakob Blåbjerg, der har spillet masser af kampe for AaB i Superligaen, og på midtbanen går Rasmus Würtz direkte ind i startopstillingen efter, at han sad ude med karantæne imod Brøndby.

Rasmus Würtz har i øvrigt spillet flere Superliga-kampe end nogle andre. Se top 10 her!

Sådan live streamer du FC Nordsjælland – AaB

Du kan både se Superligakampen mellem FC Nordsjælland og AaB i TV og på et online live stream. Hvis du vil se kampen i TV, så skal du tune ind på TV3 Sport. Er du mere til at se fodbold på nettet med live streaming, så skal du oprette en profil hos Viaplay.

Hos Viaplay kan du se fodbold fra Superligaen, Champions League, Premier League og meget, meget mere.

Du kan oprette din profil hos Viaplay her!

Odds på FC Nordsjælland – AaB

Hvis du har tænkt dig at live streame FC Nordsjælland – AaB, så kan du overveje et spil på kampen. Du kan få følgende odds hos bet365:

Odds er fra 06/04 – 15.30

  • FC Nordsjælland: 1.66
  • Uafgjort: 3.80
  • AaB: 5.00

Hvornår spilles FC Nordsjælland – AaB?

FC Nordsjælland – AaB spilles fredag den 6. april kl. 19.00.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.