Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 10 dec, 2018

Optakt til FC Nordsjælland – AGF

fc nordsjælland agf live streaming

Læs vores optakt til FC Nordsjælland – AGF, og find odds, live streaming, forventede startopstillinger og meget mere.

FC Nordsjælland fik skidt optakt til AGF-kamp

Der venter en meget spændende kamp på Right to Dream Park mandag aften. FC Nordsjælland tager imod AGF i en meget vigtig kamp om de eftertragtede top seks-placeringer i Superligaen.

FCN og AGF er to af de hold, der har skuffet i forhold til forventningerne, men Superligaen er fortsat så tæt, at de begge kan nå det.

FC Nordsjælland spillede en pokalkamp i onsdags imod Vendsyssel, hvor de var store favoritter til at gå videre til kvartfinalen.

Mens FCN selv stillede op med et meget stærkt hold, så var det overvejende Vendsyssel-reserver i startopstillingen, og derfor regnede de fleste med FCN-avancement.

Efter en hård og tæt kamp endte det dog 0-1 til Vendsyssel, og det var meget skuffende for FCN, som nu skal rejse sig imod AGF.

Læs også: Europas største stadions!

AGF vandt sidst i Nordsjælland

AGF og FC Nordsjælland har generelt spillet mange tætte kampe i de senere år. Den omvendte kamp tidligere på sæsonen endte 1-1 efter scoringer af Andreas Skov Olsen og Jakob Ankersen, mens FCN vandt 4-1 i det sidste opgør i sidste sæson.

Sidst, de to hold mødtes på Right to Dream Park endte det 2-1 til AGF på et tidspunkt, hvor FCN ellers var væsentligt bedre kørende end Glen Riddersholms AGF-hold.

Det stod 0-0 ved pausen, men Martin Spelmann og Jakob Ankersen scorede i løbet af et kvarter af anden halvleg, mens Emiliano Marcondes reducerede for FCN.

Mange hold har ellers problemer på det kunstige underlag, men det har ikke været tilfældet for AGF.

Læs også: Sådan live streamer du fodbold i Danmark!

Vigtig kamp om top seks

Kampen er den næstsidste i efteråret for de to mandskaber, men der resterer dog fortsat seks runder af Superligaens grundspil i foråret.

Superligaen har vist sig at være historisk tæt. Hobro, Vejle og Vendsyssel er isoleret i bunden, og de kommer nok blot til at kæmpe om at undgå nedrykning, mens FCK og FCM er stukket af i toppen. De resterende ni hold kommer til at kæmpe om de fire top seks-pladser.

FCN og AGF ligger på hhv. 10. og 11. pladsen med 21 point hver. Esbjerg ligger på sjettepladsen med 26 point, så en sejr vil være et kæmpe boost.

Niklas Backman tilbage i AGF-truppen

AGFs forsvar har været hullet som en si i de seneste par måneder. Det skyldes både en udskiftning på målmandsposten, men også, at AGF har måtte undvære den svenske stopper Niklas Backman.

Han har siddet ude med en alvorlig hovedskade, men det er ikke sikkert, at han kommer til at starte inde.

FC Nordsjælland – AGF: Forventede startopstillinger

FC Nordsjælland

Nicolai Larsen

Ulrik Yttergård Jenssen – Victor Nelsson – Andreas Skovgaard

Karlo Bartolec – Magnus Kofod – Mikkel Rygaard – Mads Mini Pedersen

Andreas Skov Olsen – Mikkels Damsgaard – Godsway Donyoh

AGF

Oscar Whalley

Dino Mikanovic – Pierre Kanstrup – Jesper Juelsgård – Casper Højer

Adama Guira

Martin Spelmann – Tobias Sana – Mustafa Amini – Jakob Ankersen

Jens Stage

FC Nordsjælland – AGF: Odds

Du kan få følgende odds på FC Nordsjælland – AGF (fra 10/12 – 09.50):

  • FC Nordsjælland: 1.85
  • Uafgjort: 3.60
  • FC Nordsjælland: 4.00

FC Nordsjælland – AGF: Live Streaming og TV

Du kan både se FC Nordsjælland – AGF med online live streaming og i TV. Vil du se kampen i TV, så skal du slå ind på TV3 Sport, og hvis du vil live streame kampen, så kan du gøre dette hos Viaplay.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2434 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.