FC Nordsjælland – AGF: Optakt og live stream

Læs vores optakt til Superliga-kampen mellem FC Nordsjælland og AGF, find odds, og se kampen direkte via live stream. Husk i øvrigt, at du kan live streame samtlige kampe fra Superligaen direkte online!

Plejer at være målrigt mellem FC Nordsjælland og AGF

Mandagens Superliga-kamp spilles i Farum, hvor FC Nordsjælland tager imod AGF. Det er en kamp mellem toppen og bunden af ligaen, og FC Nordsjælland er da også klare favoritter til at vinde kampen.

Det plejer at være nogle målrige og spændende kampe, når FCN og AGF mødes. De seneste fem indbyrdes opgør har budt på 20 kasser, og de seneste to møder i Farum har kastet 11 mål af sig.

FC Nordsjælland er ligaens mest scorende mandskab med 21 mål i de otte første runder. Derudover har de også fået rent bord hjemme på Right to Dream Park med fire sejre, og de udspillede senest FC København med 3-0. Der venter AGF en svær kamp.

AGF har Kasper Junker klar igen

AGF har dog fået Kasper Junker tilbage igen, og det giver flere muligheder offensivt. I flere kampe måtte de både undvære Morten Duncan Rasmussen og Kasper Junker, hvorfor de var nødt til at stille med Tobias Sana og Martin Spelmann som de forreste mænd, og det var relativt ufarlig.

Nu har de både Morten Duncan og Kasper Junker i truppen sammen med nyindkøbte Andre Riel, så der er rigeligt med offensive muligheder for AGF-manager Glen Riddersholm. AGF skal ud og tage hævn for 1-4-nederlaget på hjemmebane imod rivalerne fra Randers.

AGF har været ringe i sæsonens tre udekampe. I Superligaen har de tabt til Silkeborg og SønderjyskE, mens de har spillet 0-0 på Aalborg Portland Park imod AaB. De har dog hentet en udesejr i DBU Pokalen, hvor de vandt lokalopgøret 4-1 over VSK Aarhus.

FC Nordsjælland kan stikke af

FC Nordsjælland har haft en forrygende sæson, og de kan distancere konkurrenterne yderligere med en sejr i dag. Hobro, som ligger på Superligaens andenpladsn, tabte 1-5 imod Hobro imod FC Midtjylland. Derudover spillede Brøndby 0-0 med AaB, og FC Nordsjælland kan med en sejr udbygge forspringet til fem point.

De færreste regner nok med, at FC Nordsjælland kan holde hele vejen til mål, men det er alligevel meget imponerende. De ligner efterhånden en sikker deltager i mesterskabsslutspillet, og det alene ville være en fremragende præstation.

Det ser anderledes tungt ud for AGF, som før kampen ligger på Superligaens 13. plads med kun otte point i otte kampe, og der begynder at blive varmt i Glens sæde.

MATCHDAY ?? ? AGF ? Right to Dream Park ⏰ 19:00 #nordsjælland #fcnagf #sldk #vierfcn #fcnordsjælland #holdånd #team

A post shared by FC Nordsjælland (@fcnordsjaelland) on

Odds på FC Nordsjælland – AGF

FC Nordsjælland er retteligt favoritter til kampen, og odds 2.00 virker lige på grænsen. På papiret er der ikke ret stor forskel på de to hold, men resultaterne har været meget forskellige, og du kan få følgende odds hos bet365:

  • FC Nordsjælland: 2.00
  • Uafgjort: 3.60
  • AGF: 3.50

Se FC Nordsjælland – AGF via live stream

Du kan se Superliga-kampen mellem FC Nordsjælland og AGF direkte via live stream online. Du skal oprette en bruger hos Viaplay, og så får du adgang til masser af direkte fodbold fra de største rækker som Superligaen, Premier League og Champions League.

Hvornår spilles FC Nordsjælland – AGF?

FC Nordsjælland – AGF spilles mandag den 18. september kl. 19.00 på Right to Dream Park.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2501 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.