FC Nordsjælland – Brøndby IF: Optakt, odds og live stream!

Læs vores optakt til FC NordsjællandBrøndby IF, find de bedste odds på kampen, og find ud af, hvordan du ser kampen på live stream!

Brøndby har gjort det godt i Farum

Der venter en spændende Superliga-kamp fra Right to Dream Park, når FC Nordsjælland tager imod Brøndby IF. Det er to hold, som meget sjældent afviger fra deres normale, fremadrettede spillestil, og derfor plejer det være nogle sjove kampe, når de mødes.

Faktisk har det gæstende hold vundet de tre seneste indbyrdes møder, og Brøndby er da også favoritter til at vinde dagens kamp. De kommer dog fra en udmattende tur i Finland, og FCN-spillerne vil givetvis have mere energi, hvilket kan blive afgørende i kampens slutfase.

Den seneste kamp i Farum var i sidste sæsons mesterskabsslutspil, og det var blandt sæsonens mest underholdende kampe. Der var et hav af chancer i begge ender, men Johan Larsson lavede kampens eneste mål, da han bragede den ind via overliggeren med venstreskøjten.

FC Nordsjælland har solgt ud

Det er en del af fodboldforretningen i både FC Nordsjælland og Brøndby IF, at man skal skaffe en stor del af indtjeningen på spillersalg. Derfor kommer det ikke som nogen overraskelse, at FC Nordsjælland netop har solgt deres to bedste spillere til udlandet, men de har alligevel tjent imponerende meget på det.

Marcus Ingvartsen, der blev topscorer i Superligaen i fjor, er netop røget til Genk for mellem 35 og 40 millioner kroner, mens Stanislav Lobotka er røget til Celta Vigo for omtrent samme pris.

Omvendt har Brøndby IF endnu ikke solgt nogle spillere af værdi. Frederik Rønnow ventes at tage til udlandet, men han har stået alle kampene i Brøndby-målet indtil videre. De frigav selvfølgelig en del lønkroner på ikke at have Thomas Kahlenberg, Frederik Holst og Rodolph Austin i truppen længere.

Odds på FC Nordsjælland – Brøndby IF

Selvom Superligaen kan være svær at forudsige, så har du muligheden for at spille på kampen. Dette er kampoddsene hos bet365:

  • FC Nordsjælland: 3.50
  • Uafgjort: 3.30
  • Brøndby IF: 2.10

TV og live stream til FC Nordsjælland – Brøndby IF

Du skal selvfølgelig se kampen, og her har du flere muligheder. Hvis du ser med foran TV-skærmen, så skal du tune ind på Canal 9, hvor optakten begynder kl. 15.00.

Vil du i stedet se kampen på live stream, så skal du oprette dig hos Dplay, som er Discoverys streamingtjeneste. Her kan du se fodbold fra en lang række af de største ligaer.

Hvornår spilles FC Nordsjælland – Brøndby IF?

FC Nordsjælland – Brøndby spilles søndag den 23. juli kl. 16.00

Hvor spilles FC Nordsjælland – Brøndby IF?

FC Nordsjælland – Brøndby IF spilles på Right to Dream Park, Farum Park 2, 3520 Farum.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2480 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.