Endnu en målfest i Farum?

Læs vores optakt til Superliga-kampen mellem FC Nordsjælland og FC Midtjylland, find odds, og se kampen online med live stream.

FC Nordsjælland og FC Midtjylland plejer at lave mål

Der venter en fantastisk kamp mellem FC Nordsjælland og FC Midtjylland, som søndag aften mødes på kunstgræsset i Farum.

Foruden de ekstremt vigtige point der står på spil for FCN og FCM, som kæmper om bronze og guldmedaljer henholdsvis, så ligner det også en underholdende og målrig kamp.

Kigger man på Superliga-tabellen, så er der FC Nordsjælland og FC Midtjylland de to hold, der har været involveret i flest mål.

Der har været 110 mål i FC Nordsjællands 28 kampe, mens der er blevet scoret 95 mål i FC Midtjyllands kampe, og det er et målsnit på hhv. 3,93 og 3,39, så der er bestemt lagt op til endnu en målrig kamp.

Kigger man samtidig på klubbernes indbyrdes kampe, så har der også været masser af kasser. De to opgør i denne sæson er blevet 4-3 og 1-1, mens de fire kampe i sidste sæson endte med 16 mål i alt.

FCN er stærke på kunstgræsset

Det er værd at bemærke, at kampen spilles på FC Nordsjællands hjemmebane, som er belagt med kunstgræs. Den er gentagende gange blevet kåret til Superligaens dårligste bane, men skulle eftersigende været gjort bedre efter en udskiftning sidste år.

FC Nordsjælland får væsentligt bedre resultater hjemme i Farum end de gør på udebane. I denne sæson har de spillet 14 hjemmekampe, hvoraf 10 af disse er blevet vundet, mens kun en enkel er blevet tabt.

Fordelen ligger delvist i, at FCN-holdet træner på banen hver dag, mens gæsterne oftest skal vænne sig til det.

FC Midtjylland med forsvarsproblemer

FC Midtjylland-træner Jess Thorup har nogle store, defensive udfordringer før kampen imod FC Nordsjælland. Efter mandagens topkamp imod FC København, som i øvrigt var blandt sæsonens bedste kampe, så har tre FCM-spiller karantæne.

Det drejer sig om midtstopperne Kian Hansen og Bubacarr Sanneh og venstre wingback Marc Dal Hende. Særligt Hansen og Marc Dal Hende har været vigtige for FCM i denne sæson, og sidstnævnte har scoret vanvittige 10 mål.

De har samtidig også kvaler offensivt, hvor Rilwan Hassan og Paul Onuachu stadig sidder ude med skader. De har ikke været i kamp i foråret, og offensiven virker en smule tynd efter salget af Alexander Sørloth.

Odds på FC Nordsjælland – FC Midtjylland

Hvis du alligevel skal se FC Nordsjælland – FC Midtjylland, så kan du også overveje et spil på kampen. Du kan få følgende odds hos bet365:

Odds er fra 13/04 – 14.45

  • FC Nordsjælland: 2.30
  • Uafgjort: 3.50
  • FC Midtjylland: 2.90

Live stream FC Nordsjælland – FC Midtjylland

Du kan live streame Superliga-kampen mellem FC Nordsjælland og FC Midtjylland direkte hos Dplay. Opret en bruger med det samme, og se fodbold fra Superligaen, Europa League og meget mere hos Dplay.

Hvornår spilles FC Nordsjælland – FC Midtjylland?

FC Nordsjælland – FC Midtjylland spilles søndag den 15. april kl. 18.00.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.