FC Nordsjælland – Lyngby BK: Optakt og live stream

Læs vores optakt til Superliga-kampen FC Nordsjælland – Lyngby BK, find odds, og se kampen på live stream.

FC Nordsjælland vandt 4-1 i Lyngby

Lørdagens Superligakamp spilles i Farum, hvor FC Nordsjælland og Lyngby BK mødes i et lokalopgør. Det plejer altid at være nogle velspillede kampe mellem to hold, der helst spiller fodbold langs jorden.

Det omvendte opgør blev spillet tidligere på sæsonen på Lyngby Stadion, og gæsterne fra FC Nordsjælland vandt kampen hele 4-1.

Lyngby kom ellers foran 1-0 ved Hallgrimur Jonasson, men Ernest Asante udlignede kort efter. Oliver Lund fik et dumt rødt kort i starten af anden halvleg, og Emiliano Marcondes bragte FC Nordsjælland foran 2-1 med en time igen.

Siden fik Lyngby endnu en dum udvisning, og FC Nordsjælland kunne let vinde kampen 4-1. Lyngby havde et travlt kampprogram med Europa Leauge-kamp på daværende tidspunkt, og det bliver en mere jævnbyrdig kamp denne gang.

  • Stadion: Right to Dream Park, Farum
  • Kampstart: Lørdag den 4/11 kl. 16.00
  • Dommer: Michael Johansen

FC Nordsjælland har pokalkamp i benene

FC Nordsjælland har ikke helt fået en optimal optakt til lørdagens Superliga-kamp. Onsdag aften spillede en pokalkamp i Hobro, og Kasper Hjulmand havde valgt at stille med størstedelen af profilerne fra start.

Efter 1-1 i ordinær og forlænget spilletid skulle kampen afgøres på straffespark, og her vandt Hobro. Dermed har FC Nordsjælland 120 minutters fodbold i benene med en relativ kort restitutionsperiode, og selvom Kasper Hjulmand har udtalt sig positivt om et tæt kampprogram, så har Lyngby-spillerne givetvis mere energi i stængerne.

FC Nordsjælland ligger på tredjepladsen i Superligaen med hele 29 point efter 14 kampe, og de har overrasket meget positivt i denne sæson.

De må undvære Mads ”Mini” Pedersen, Godsway Donyoh og Andreas Skovgaard, der afsoner karantæne.

Lyngby har været gode under Thomas Nørgaard

Lyngby-spillerne har reageret meget positivt på David Nielsens afsked med klubben. Den karismatisk træner er nu at finde i AGF, og Lyngby valgt at forfremme den forhenværende assistenttræner Thomas Nørgaard.

Lyngby har fået en flot start på tilværelsen under den tidligere AB-manager. De har mødt FC København, AGF, OB og FC Midtjylland, og de har endnu ikke tabt en kamp.

De to førstnævnte kampe blev vundet, mens de resterende to endte uafgjort, og Lyngby-holdet har dermed kravlet op i Superliga-tabellen. Før lørdagens kamp ligger de på ottendepladsen med 17 point efter 14 kampe, og de har dermed fået rettet op på den dårlige sæsonstart, som delvis skyldtes de seks Europa League-kampe.

Lyngby må undvære kaptajn Mathias Tauber, som sidder ude med en korsbåndsskade, mens Mayron George sidder ude med karantæne.

david boysen imod fcn

Odds på FC Nordsjælland – Lyngby BK

FC Nordsjælland er gjort til klare favoritter i lørdagens kamp, men med tanke på onsdagens hårde pokalkamp imod Hobro, så virker oddset ikke videre attraktivt. Du kan få følgende kampodds hos bet365:

Se FC Nordsjælland – Lyngby BK via live stream

Du kan se Superliga-kampen mellem FC Nordsjælland og Lyngby direkte på live stream. Opret en profil hos Viaplay, og så vil du kunne se Superligaen, Champions League og Premier League via live stream.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.