Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 21 sep, 2017

FC Nordskælland – SønderjyskE: Optakt og live stream

Læs vores optakt til Superliga-kampen FC Nordsjælland – SønderjyskE, find odds, og se den på live stream. Du kan i øvrigt se alle kampe fra Superligaen via live stream.

FC Nordsjælland fører stadig Superligaen

Superligaen føres stadig af det unge FC Nordsjælland-hold, som har imponeret voldsomt i denne sæson. De tabte dog sidste rundes kamp på hjemmebane imod AGF, og spillet var ikke videre imponerende, men de kan passende tage revanche imod SønderjyskE fredag aften.

FC Nordsjælland har 19 point efter de første ni kampe, og de har dermed to point ned til Hobro på andenpladsen. Afstanden til de reelle guldkandidater fra FC Midtjylland, Brøndby og FC København er nu nede på henholdsvis tre og fire point.

De to hold mødte hinanden fire gange i sidste sæsons Superliga. SønderjyskE fik fire point ud af de to opgør i grundspillet, men det var som om, der skete noget med FC Nordjælland ved årsskiftet, og de vandt begge opgør i slutspillet med 4-1. Faktisk er FC Nordsjælland det bedste hold i Danmark, hvis man kigger udelukkende på 2017.

SønderjyskE lukker for mange mål ind

SønderjyskE har i mange år været kendetegnet ved en stabil defensiv, som har holdt modstanderne nede på et relativt lavt antal chancer, men det har ikke været tilfældet i årets Superliga. Sønderjyderne har lukket 14 mål ind i ni kampe, og det er gået helt galt på det sidste.

De har lukket ni mål ind i de sidste fem Superliga-kampe, og det bliver ikke nemmere af, at de fortsat må undvære anfører Marc Pedersen, som står foran flere uger på sidelinjen.

Det betyder formentlig, at Stefan Gartenmann vikarierer på pladsen i midterforsvaret, og han har altså kun spillet 143 minutters seriefodbold i hele karrieren. De kommer til at får det meget svært imod den finurlige FCN-offensiv.

Profiler skadet hos begge hold

Foruden Marc Pedersen, så må SønderjyskE også undvære angriber Mads Hvilsom og Sakari Mattila, som begge sidder ude med knæskader, men det er ikke kun gæsterne, der er ramt af skader.

Mads ”Mini” Pedersen har været blandt ligaens bedste spillere i denne sæson, men han har fået en knæskade, og erstatningen Patrick Da Silva er langt fra hans niveau. Derudover mangler de også Godsway Donyoh, som ligeledes har spillet en flot sæson.

Derudover mangler FCN-træner Kasper Hjulmand også Lasse Petry og Pascal Gregor, som har siddet ude i længere tid.

Odds på FC Nordsjælland – SønderjyskE

FC Nordsjælland er gjort til klare favoritter, og de bør da også tage sejren. Du kan få følgende odds hos bet365:

  • FC Nordsjælland: 1.80
  • Uafgjort: 3.75
  • SønderjyskE: 4.20

Se FC Nordsjælland – SønderjyskE på live stream

Du kan selvfølgelig se Superliga-kampen mellem FC Nordsjælland og SønderjyskE direkte på live stream. Du skal blot oprette en bruger hos Viaplay, og så kan du se timevis af direkte fodbold og andet sport.

Hvornår spilles FC Nordsjælland – SønderjyskE?

FC Nordsjælland – SønderjyskE spilles fredag den 22. september kl. 19.00 på Right to Dream Park.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2434 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.