Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 16 jul, 2018

FC København – AC Horsens: Live stream, optakt og odds

Læs vores optakt til Superliga-kampen mellem FC København og AC Horsens, hvor du også finder odds og live stream.

FC København skal besejre AC Horsens i premieren

Mandag aften begynder Superligaen og FCKs og AC Horsens’ vegne, og der er på forhånd pres på FCK-mandskabet. Efter en horribel sidste sæson, skal FC København nu vinde Superligaen, men de får hård kamp af FC Midtjylland og Brøndby, som ligeledes har forstærket holdet henover sommerpausen.

Selvom FCK spillede en Europa League-kamp i Finland i torsdags, så skal de stadig have bredden til at hente tre point i en hjemmekamp imod et AC Horsens-mandskab, som har mistet mange spillere i forhold til sidste sæson.

FC København fik i sidste sæson det dårligste resultat i 20 år, og derfor er de tvunget til at vinde det danske mesterskab denne gang, hvis de skal fastholde deres status som Danmarks absolut bedste klub.

Roterer FCK?

FCK-træner Ståle Solbakken har dog luftet ideen om at spare nogle spillere, særligt oppe foran. Hverken Dame N’Doye eller Kenan Kodro, som begge startede inde imod KuPS i Europa League-kvalifikationen, er i topform, og det kan meget vel tænkes, at en af dem starter ude for at dosere kræfterne.

Pieros Sotiriou og Jonas Wind er fortsat ikke klar til kamp, men Viktor Fischer er tilbage i truppen, og det kan sagtens tænkes, at han glider ind i holdopstillingen.

Det kan både være på venstrekanten, hvor han primært har spillet i FCK, og så som en hængende angriber bag enten N’Doye eller Kodro.

Hvis FCK skal i Europa Leagues gruppespil, så venter der syv kvalifikationskampe samtidigt med en masse Superliga-kampe, og det bliver nødvendigt at spare spillere en gang imellem.

AC Horsens har mistet mange

AC Horsens havde en fantastisk sæson sidste år, som bød på en sjetteplads med et af Superligaens laveste budgetter. Selvom de har scoret nogle millioner på at sælge eksempelvis Jesse Joronen til FCK, så er det ikke fordi, at de har skruet voldsomt op, og det kan ses på spillertruppen.

Simon Okosun, Jesse Joronen, Jeppe Mel, Kjartan Finnbogason, Alexander Ludwig, Delphin Tshiembe, Marcus Bobjerg, Jonas Thorsen og Nicolai Dohn er alle væk.

Til gengæld har de hentet Matej Delac, Kevin Ray Mendoza, Frederik Mortensen og Martin Pusic, mens Sammy Skytte og Søren Reese er lejet i FC Midtjylland.

Det er lidt svært at sige, hvordan AC Horsens står stillet til Superliga-premieren, men de har i hvert fald mistet en masse stamspillere, og det kan tage tid at sætte det nye hold sammen.

Odds på FC København – AC Horsens

Hvis du alligevel skal live streame FCK – AC Horsens, så kan du også overveje et spil på kampen, og du får følgende odds hos bet365 (fra 16/07 – 09.50):

  • FC København: 1.28
  • Uafgjort: 5.75
  • AC Horsens: 9.00

Sådan live streamer du FC København – AC Horsens

Hvis du vil live streame FCK – AC Horsens, så skal du oprette en profil hos Viaplay, hvilket du kan gøre her!

Hvornår spilles FC København – AC Horsens?

FC København – AC Horsens spilles mandag den 16. juli kl. 18.00 i Telia Parken.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2434 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.