Optakt til FCK – FC Nordsjælland

Læs vores optakt til Superliga-kampen mellem FCK og FC Nordsjælland, og se odds og live streaming muligheder til kampen.

FCK har mistet overtaget imod FC Nordsjælland

Der venter en meget spændende kamp mellem FCK og FC Nordsjælland, som mødes mandag eftermiddag i Parken.

FC Midtjylland og Brøndby er allerede stukket af i toppen, og der er stor afstand ned til AaB og AC Horsens, så det er definitivt en kamp om Superligaens tredjeplads.

FC Nordsjælland sidder i øjeblikket på bronze-pladsen, men FCK er kun seks point bagefter, og med to indbyrdes opgør i kalenderen, så kan de danske mestre sagtens indhente det unge FC Nordsjælland-mandskab.

FCK havde i mange år et stort overtag over FC Nordsjælland, men det har slet ikke været tilfældet i de senere år.

Siden FCKs overlegne 4-0-sejr i starten af sidste sæson, så har FC Nordsjælland været klart bedst i de inbyrdes opgør.

FCK og FC Nordsjælland har mødt hinanden to gange i årets Superliga, og de har vundet 3-0 på hjemmebane og 3-1 i Parken, så FCK-holdet har virkelig hævn til gode.

FCK er inde i sæsonens bedste stime

Der skulle dog være fine muligheder for FCK i denne kamp. De er nemlig inde i sæsonens bedste stime, og signingen af Viktor Fischer har haft en fantastisk effekt på holdet.

FCK har vundet de seneste fem Superliga-kampe på stribe, og deres eneste nederlag i år er kommet til Brøndby IF i DBU Pokalen, FC Midtjylland i Superligaen, og så Atletico Madrid i Europa League, så bundniveauet er klart blevt hævet.

Selvom FCK fortsat er langt fra, hvor de selv mener, at de hører til, så giver det dem noget selvtillid, som de kan bruge til den resterende del af sæsonen.

Der resterer nu 10 kampe af Superligaens mesterskabsslutspil, og det bliver meget spændende at følge kampen om tredjepladsen, som giver adgang til Europa League-kvalifikationen i næste sæson.

FC Nordsjælland var ringe sidst

FC Nordsjælland var meget imponerende i efteråret, men de har ikke holdt niveauet efter vinterpausen. De har selvfølgelig solgt en af Superligaens største profiler, Emiliano Marcondes, som er røget til Brentford, og de har ikke haft en oplagt afløser klar.

Det er unge spillere fra akademiet, der skal erstatte ham, og det tager selvfølgelig lidt tid.

Senest spillede FC Nordsjælland imod FC Helsingør, og de tabte meget skuffende 1-0.

FCN-spillerne giver noget af skylden til det dårlige underlag på Helsingør Stadion, men det ændrer ikke på, at deres indsats var langt under middel.

De skal gøre det langt bedre, hvis de skal have point med hjem fra Parken imod FCK.

Odds på FCK – FC Nordsjælland

Hvis du alligevel vil live streame kampen mellem FCK og FC Nordsjælland, så kan du også overveje et spil på kampen. Du får følgende odds hos bet365 (pr. 28/03 – 14.00)

  • FCK: 1.85
  • Uafgjort: 3.80
  • FC Nordsjælland: 3.80

Sådan live streamer du FCK – FC Nordsjælland

Du kan live streame kampen mellem FCK og FC Nordsjæland direkte på Dplay. Du skal blot oprette en konto og starte et medlemsskab for at se fodbold fra Superligaen, Europa League og meget andet.

Opret dig her!

Hvornår spilles FCK – FC Nordsjælland?

FCK – FC Nordsjælland spilles mandag den 2. april kl. 16.00 i Parken.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2505 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.