FCK skal hente tre point i Hobro

Læs vores optakt til Superliga-kampen mellem Hobro og FCK, find odds, og se kampen online via live streaming.

FCK kan få det svært i Hobro

Onsdag aften er der Superligakamp på DS Arena i Hobro, hvor de danske mestre fra FC København kommer på besøg.

Selvom FC København umiddelbart er favoritter, så bliver det nok ikke en nem kamp imod oprykkerne fra Hobro, som har klaret sig overraskende flot i denne sæson.

Hjemme på DS Arena har de hentet 17 point i 11 kampe, og selvom de har tabt begge deres hjemmekampe i foråret, så er det ikke et nemt sted at spille.

FC København var i slutningen af forrige sæson på besøg i Hobro, og de tabte noget skuffende 4-2. Det hører til gengæld med til historien, at FCK allerede havde sikret sig mesterskabet på daværende tidspunkt, og der var ikke den store motivation.

Hobro mangler offensiv profil

Hobro var i sidste runde ramt af karantæner til både Vito Hammershøy-Mistrati og topscorer Pål Alexander Kirkevold, men de er begge tilbage til kampen imod FCK.

Til gengæld må Hobro-træner Thomas Thomasberg undvære en anden af holdets største profiler. Quincy Antipas fik sæsonens fjerde advarsel imod FC Midtjylland, og han sidder dermed ude imod FC København, og det kan blive et problem.

Hobro står typisk dybt på banen, og sender mange bolde ned i bagrummet, hvor hurtige Antipas løber det meste op.

Derfra kommer resten af holdet så frem ad banen, og det er en vigtig del af Hobros spil.

Hobro har en del alternativer i form af Wilfried Domoraud, Emmanuel Sabbi og Sebastian Grønning, men ingen af dem er lige så etablerede som Antipas.

FCK skal bygge videre på sejren imod OB

Det har ikke været en nem sæson for FC København. De har for længst vinkel farvel til Superliga-guldet, og de må i stedet satse på at hente tredjepladsen.

De er både røget ud af DBU Pokalen og Europa League til hhv. Brøndby og Atletico Madrid, og de har faktisk kun vundet to af forårets seks kampe.

En af dem hentede de i søndagens kamp imod OB, hvor de dog ikke var særligt prangende.

FCK vandt kampen 1-0 efter et fantastisk frisparksmål af Robert Skov, som dermed også scorede sin første kasse i FCK-trøjen.

Selvom det ikke var en særligt spændende kamp, så er FCK-holdet nødt til at tage selvtillid med fra kampen.

De har haft det meget svært i Jylland i denne sæson, og kun vundet to af 10 udekampe, så der skal andre boller på suppen i Hobro.

Odds på Hobro – FC København

FC København har ikke haft det nemt i Jylland, men Hobro er heller ikke for godt kørende. Det er en vigtig kamp for begge hold, og FCK bør være det stærkeste hold.

Du kan få følgende odds hos bet365:

Odds er fra 27/02 – 16.35

  • Hobro: 5.25
  • Uafgjort: 3.75
  • FC København: 1.65

Hobro – FC København: Online live streaming

Du kan både se Superligakampen mellem Hobro og FCK via online live streaming og i TV. Hvis du live streame kampen, så skal du oprette en profil på Dplay, hvor du kan live streame masser af Superligakampe. Kampen bliver derudover sendt på Canal 9.

Hvornår spilles Hobro – FC København?

Hobro – FC København spilles onsdag den 28. februar kl. 20.00.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2480 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.