Hobro IK – Brøndby IF: Optakt og live stream

Læs vores optakt til Superliga-kampen mellem Hobro IK og Brøndby IF, find odds, og se den direkte på live stream.

Brøndby har tidligere haft problemer med Hobro

Hele Danmark så spændte med, da Hobro i 2014 rykkede op i Superligaen for første gang i klubbens historie. Spillerne havde civile jobs ved siden af fodbolden, og det var en meget charmerende historie.

Derfor var det også højest overraskende, at Hobro i 2014/2015-sæsonen vandt alle tre indbyrdes opgør med Brøndby med en samlet målscore på 6-0. Hobro blev som bekendt i rækken, og Brøndby gjorde en del af skaden god igen, da de vandt to af de tre opgør i 15/16-sæsonen.

Det hører dog med, at der er sket meget i Brøndby siden, at Alexander Zorniger overtog manager-rollen i 2016, og der venter en helt anderledes udfordring for Hobro. Hobros betondefensiv passede fint overfor Thomas Franks Brøndby-hold, men denne gang bliver det mere tricky.

Hobro har været stærke på DS Arena

Hobro har dog også overrasket i årets Superliga-sæson, hvor de ligger på andenpladsen med 17 point efter ni kampe. Særligt hjemme på DS Arena i Hobro har de været svære at spille imod.

De har vundet sæsonens fire hjemmekampe over FC Helsingør, Randers FC, Lyngby BK og senest SønderjyskE. De fik dog tæsk i Herning i sidste weekend, hvor FC Midtjylland vandt hele 5-1 over oprykkerne.

Hobro har aldrig ført mødt Zornigers Brøndby, og det kommer til at blive en vanskelig opgave. Quincy Antipas kommer til at få en nøglerolle med sine dybe løb, som kan gøre ondt på det tunge Brøndby-forsvar.

Brøndby skal snart igang

Brøndby fik en fantastisk sæsonstart med sejre over FC Midtjylland og FC København, men de er gået en smule i stå siden da. De har spillet deres seneste to Superliga-kampe uafgjort, og det har nok ikke hjulpet meget, at de vandt over Ledøje-Smørum i DBU Pokalen i onsdags.

Brøndby-mandskabet har fortsat ikke vundet en kamp udebane i denne sæson, og det begynder at ligne et mønster. De har særligt problemer med at score på deres chancer, og særligt Teemu Pukki ligner en skygge af sig selv.

Det seneste møde mellem Hobro og Brøndby blev også spillet på DS Arena. Brøndby vandt kampen 2-0 på mål af David Boysen og Kamil Wilczek under Auri Skarbalius’ ledelse. Der er dog sket meget i begge klubber siden da.

Odds på Hobro IK – Brøndby IF

Brøndby er selvfølgelig gjort til favoritter, men det er tvivlsomt om, der er værdi i 1.70 på udesejren. Du kan få disse kampodds:

  • Hobro IK: 5.00
  • Uafgjort: 3.60
  • Brøndby IF: 1.70

Se Hobro IK – Brøndby IF på live stream

Du kan se Superliga-kampen Hobro IK og Brøndby IF direkte på live stream. Opret en bruger hos Viaplay, og så kan du se Superligaen, Champions League og Premier League direkte fra din mobil, tablet eller computer.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2480 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.