Hvem har Superligaens dyreste billetter?

Vi har taget priserne for de billigste siddepladser for voksne på langsiden, så der er ikke taget højde for ståtribuner eller børnepriser. Priserne er som oftest forskellige alt efter om man køber i forsalg eller i døren, og her har vi brugt den billigste løsning, hvilket som regel er forsalg.

Nogle klubber hæver priserne til specielle kamp, som f.eks. når FC København og Brøndby kommer forbi, men det regnes heller ikke med.

FC København har Superligaens dyreste billetter

Vi har listet alle 14 klubber, og vi starter med den dyreste, som ikke overraskende er FC København.

 1. FC København: 185 kroner

 2. AaB: 155 kroner

 3. Brøndby: 130 kroner

 4. FC Nordsjælland: 125 kroner

 5. SønderjyskE: 125 kroner

 6. AGF: 120 kroner

 7. Randers FC: 120 kroner

 8. Hobro: 120 kroner

 9. FC Midtjylland: 115 kroner

 10. AC Horsens: 100 kroner

 11. FC Helsingør: 100 kroner

 12. Lyngby BK: 100 kroner

 13. OB: 80 kroner

 14. Silkeborg IF: 60 kroner

Billigst på JYSK Park i Silkeborg

Det er faktisk overraskende, at de billigste siddepladser i Superligaen er på det spritnye JYSK Park i Silkeborg, som samtidigt er blandt ligaens flotteste. Det stod klart i begyndelsen af 2017/2018-sæsonen, og det fik en fantastisk indvielse i en kamp imod AGF, som blev overværet af over 9.500 tilskuere.

Der har været meget snak om tilskuertallet i Superligaen, og alle kan blive enige om, at der skal gøres noget ved det. Derfor kan det synes en smule vildt, at det skal koste 185 kroner at se en Superligakamp på en siddeplads i Parken. De kunne passende sænke billetpriserne, hvis de vil have flere folk derind.

Det hører selvfølgelig med til historien, at man kan se fodbold i Parken for mindre end 185 kroner. Der er billigere billetter til stående tilskuere på B-tribunen, som dog er forbeholdt aktive FCK-fans.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2501 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.