Kan FC København vinde den femte kamp på stribe?

Læs optakten til Superligakampen mellem Silkeborg IF og FC København, se odds på kampen, og find et online live stream.

Silkeborg kan true FCK på hjemmebane

Der venter en spændende og underholdende kamp mellem Silkeborg IF og FC København, som mødes i den sidste runde af Superligaens grundspil.

FCK-holdet kommer ind til kampen i Silkeborg med fire sejre på stribe, men derfor kan de alligevel sagtens komme i problemer.

De var ikke overbevisende i deres 4-3-sejr over FC Helsingør i Parken, og derudover så er Silkeborg et meget stærkt hjemmehold.

20 af 28 point er hentet på kunstgræsset i Silkeborg, og netop underlaget har fået holdet til at skifte til en spillestil, der fungerer klart bedst på en god bane.

De spiller meget mere langs jorden end tidligere, og det kommer nok til at stå i skarp kontrast til FCK, som vil gå mere fysisk til værks.

FCK har overtaget over Silkeborg

Det kan dog være, at Silkeborg spillerne ikke skal kigge for meget i statistikbøgerne. De fortæller nemlig, at Silkeborg har tabt de seneste fem indbyrdes opgør imod FCK med en samlet målscore på 14-1.

De tabte 0-4 i Parken tidligere på sæsonen, men det ligner en mere tæt kamp denne gang.

Både Silkeborg og FC København kommer til at stille op i en 4-4-2-formation, og det kan tænkes, at de lukker hinanden lidt ned.

Det er ingen hemmelighed, at SIF-træner Peter Sørensen har hentet meget inspiration hos sin tidligere chef, Ståle Solbakken.

Det er også værd at bemærke, at Silkeborgs nederlag på hjemmebane i denne sæson er kommet imod de andre tophold. FC Nordsjælland, FC Midtjylland og Brøndby har alle vundet på JYSK Park, og vi regner da også med en FCK-sejr.

Helsingør-kamp var ikke overbevisende

Det skal dog siges, at selvom FC København hentede deres fjerde sejr på stribe imod FC Helsingør, så var det på ingen måde en overbevisende indsats, de leverede.

FCK kom foran 1-0 efter et kvarters spil, men FC Helsingør udlignede til 1-1 efter en halv times spil på et gigantisk drop af den debuterende keeper, Laszlo, Köteles.

Både Robin Olsen og Stephan Andersen sidder ude med skader, og derfor valgte FCK at hente den ungarnske keeper på en fri transfer, men han var bestemt ikke i topform.

Derfor kan det tænkes, at FCK vælger at bruge Kim Christensen til kampen imod Silkeborg.

Odds på Silkeborg IF – FC København

FC København bliver selvfølgelig vurderet som det stærkeste hold, og de bør virkelig fortsætte deres sejrsstime. Man skal dog huske på, at de kun har vundet fire af deres 12 udekampe i denne sæson, og de har haft store problemer.

Du kan få følgende odds hos bet365:

Odds er fra 16/03 – 11.00

Sådan live streamer du Silkeborg IF – FC København

Du kan live streame Superligakampen mellem Silkeborg IF og FC København direkte på Viaplay. Hvis du hellere se kampen i TV, så skal du tune ind på TV3 Max.

Hvornår spilles Silkeborg IF – FC København?

Silkeborg IF – FC København spilles søndag den 18. marts kl. 17.00.

Foto: T-Stone

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.