Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 19 jul, 2017

Odds, optakt og live stream til AaB – SønderjyskE

AaB SønderjyskE mødes søndag eftermiddag i Superligaen. Læs vores optakt, og find ud af, hvordan du ser kampen på live stream!

SønderjyskE på svær opgave imod AaB

Søndag eftermiddag kommer SønderjyskE på en meget svær opgave, når de på udebane møder AaB. Begge hold fik et enkelt point i den første runde, men AaB vil være væsentligt mere tilfredse med deres præstation imod FCK end SønderjyskE vil være efter deres imod Randers FC.

Begge hold har brugt transfervinduet på at forstærke trupperne, og derfor er der en del spørgsmålstegn så tidligt inde i sæsonen. AaB har blandt andre hentet Jores Okore, som skal styrke midterforsvaret, der har set svagt ud.

SønderjyskE overraskede meget ved at hente Niki Zimling hjem fra Mainz. Han startede inde i premieren imod Randers, men er langt fra topformen. På længere sigt kan han dog blive en kæmpe gevinst for Haderslev-klubbe, som har mistet en række profiler over det seneste år.

AaB fik flot start på Superligaen

AaB lagde meget flot fra land i Superligaen. De startede med årets sværeste kamp på udebane imod FC København, men de dominerede til tider kampen. De startede lidt skidt, og kom da også bagud 1-0 ved Federico Santander, men efter pausen blev kampbilledet ændret.

Muligvis fik FCK-spillerne de europæiske kampe i hovedet, men AaB dominerede i hvert fald anden halvleg fuldstændigt. Der skulle dog gå 93 minutter før Jakob Blåbjerg kunne prikke bolden ind bag Robin Olsen til 1-1, som blev kampens resultat.

SønderjyskE spillede kedelig nullert mod Randers

SønderjyskE kom også fra start med et enkelt point på kontoen, men de var meget tandløse i deres kamp mod Randers. De havde deres nye målmand Sebastian Mielitz med fra start, ligesom Niki Zimling var med på midtbanen.

Den tyske keeper fik dog ikke meget at lave, da Randers kun formåede at sende et enkelt skud imod SønderjyskE-målet. Generelt skete der ikke meget i kampen, og det var ikke underligt, at den endte 0-0.

Odds på AaB – SønderjyskE

Hvis du føler dig heldig, kan du selvfølgelig spille på AaB – SønderjyskE, og her er bet365s odds på 1X2:

  • AaB: 2.05
  • Uafgjort: 3.40
  • SønderjyskE: 3.50

TV og live stream til AaB – SønderjyskE

Discovery Networks har rettighederne til AaB – SønderjyskE, og de viser kampen på Eurosport 2. Der er optakt fra 13.30, og kampen starter 14.00.

Har du ikke et TV, så kan du se kampen på live stream i stedet. Det kræver dog, at du opretter dig hos Dplay, som er Discoverys streamingtjeneste

Hvad tid starter AaB – SønderjyskE?

AaB – SønderjyskE starter søndag den 23. juli kl. 14.00

Hvor spilles Superliga-kampen AaB – SønderjyskE?

AaB – SønderjyskE spilles på Aalborg Portland Park i Aalborg.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2434 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.