Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 19 jul, 2017

Optakt, odds og live stream til AC Horsens – Lyngby BK

Der venter en tæt kamp på Casa Arena Horsens, når bronzevinderne fra Lyngby Boldklub kommer på besøg hos AC Horsens søndag eftermiddag. Læs vores optakt, hvor vi også kommer ind på odds og live stream til kampen!

Lyngby har det svært imod AC Horsens

Søndag eftermiddag tager AC Horsens imod Europa League-aktuelle Lyngby BK, og der venter os en spændende kamp i det jyske. Begge hold fik en perfekt start på Superligaen, da de hentede tre point i den første runde.

AC Horsens var besøg hos AGF, og de gjorde et positivt indtryk kampens begyndelse. Halvvejs inde i første halvleg var de foran 2-0, og det fik AGF-træner Glen Riddersholm til at foretage en dobbelt udskiftning.

Derefter kom AGF bedre med i kampen, og selvom Martin Spelmann fik reduceret til 1-2, så holdt Den Gule Fare hele vejen til mål. Selvom der har været stor udskiftning i truppen henover sommeren, så er det samme udtryk, AC Horsens-holdet kommer med.

Fuldt hus i sidste års Superliga

Netop deres fysiske spillestil har modstanderne fra Lyngby det meget svært med. De to hold mødte hinanden to gange i sidste sæson, og AC Horsens vandt begge kampene. Kampen i Horsens blev afgjort i overtiden, da Kjartan Finnbogason satte den ind ved bagerste stolpe.

Kampen i Lyngby var en meget taktisk affære, hvor gæsterne stod meget langt tilbage fra kampens begyndelse. Lyngby var mest på bolden, men de havde svært ved at kreere chancer, og i stedet scorede den tidligere Lyngbyspiller Kim Aabech kampens eneste mål til 0-1.

On to the next round ⚽️ #europaleague

A post shared by Kristoffer K.Larsen (@klarsen19) on

Nordmand i målform hos Lyngby

Lyngby sæson har været i gang i et par uger eftersom, at Lyngby spiller Europa League kvalifikation i øjeblikket. Derfor er spillerne i fantastisk fysisk form, og særligt en spiller skiller sig ud for Lyngby.

Norske Kristoffer Larsen kom til klubben før sidste sæson, og han kæmpede hårdt for pladsen på venstrekanten. Han har dog fået væsentligt mere spilletid i denne sæson, og han har genbetalt tilliden med flere vigtige scoringer.

Han scorede to mål i udekampen imod Bangor City, hvorefter han blev genvalgt til startopstillingen imod Slovan Bratislava. Lyngby brugte meget energi på at forsvare, og da det ikke er hans spidskompetence, blev han taget ud efter de første 45 minutter, men han var tilbage i starteren i første runde af Superligaen imod Silkeborg.

Her scorede nordmanden til 1-0 efter flot Lyngby-spil, og han var dermed stærkt medvirkende til, at Lyngby vandt kampen med 2-1. Han er meget direkte i sit spil, og så er han relativt træfsikker foran kassen.

Odds på AC Horsens – Lyngby BK

Man kan som altid spille på Superligakampene, hvis det skulle have interesse. I skrivende stund tilbyder bet365 følgende odds på kampen:

  • AC Horsens: 3.00
  • Uafgjort: 3.20
  • Lyngby BK: 2.40

TV og live stream til AC Horsens – Lyngby BK

Hvis ikke du skal se kampen live på CASA Arena Horsens, så kan du naturligvis se kampen i TV eller på live stream.

Viasat har rettighederne til kampen, og de viser kampen på TV3 Sport 2 med optakt fra 11.30.

Ejer du ikke et TV, så kan du se kampen på live stream. Det kræver, at du opretter dig hos Viaplay, som er Viasats streamingtjeneste, og her kan du se Superligaen, Champions League og meget andet på live stream!

Hvornår spilles AC Horsens – Lyngby BK?

AC Horsens – Lyngby BK spilles søndag den 23. juli kl. 12.00

Hvor spilles AC Horsens – Lyngby BK?

AC Horsens – Lyngby BK spilles på CASA Arena Horsens, Langmarksvej 59, 8700 Horsens

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2434 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.