Optakt og live stream til AGF – FC Midtjylland

Læs vores optakt til Superliga-kampen mellem AGF og FC Midtjylland, find odds, og se kampen direkte på live stream.

Glen Riddersholm imod sin tidligere klub

Den store historie omkring AGF – FC Midtjylland er selvfølgelig AGF-træner Glen Riddersholm, som tager imod sit tidligere klub, hvor han nød stor succes. Riddersholm var den store drivkraft bag mesterskabet, som FC Midtjylland vandt i 2015.

Uenigheder med den daværende sportsdirektør og nuværende administrerende direktør Claus Steinlein førte til bruddet, som var højest overraskende for folk udenfor klubben. Glen har siden taget imod udfordringen i AGF, hvor han ikke nyder samme succes.

Efter de første ni runder af Superligaen har AGF hentet 11 point, men de røg ud af DBU Pokalen på pinligste vis i midtugen. De mødte FC Fredericia på Monjasa Park, og selvom der var mange rotationer på holdet, så var præstationen pinlig, og kampen endte 1-0 til Fredericia.

FC Midtjylland har succes med 3-4-3

FC Midtjylland har igennem længere tid været udsat for kritik for de manglende præstationer. Truppen har i flere år været slagkraftig og bred, men spillet har ikke været særligt godt. Pilen har været rettet imod cheftræner Jess Thorup, som dog har vist sine kvaliteter på det seneste.

FCM-holdet har på det seneste spillet i en 3-4-3-formation, og de har spillet solidt. De tabte ganske vist 3-4 i Parken imod FCK, men siden da har de vundet 5-1 over Hobro og 7-0 over Greve i DBU Pokalen.

Der er stor kamp om pladsen på toppen, hvor både Alexander Sørloth og Paul Onuachu gør krav på pladsen. Onuachu har vist som en af Superligaens bedste målskytter, men Sørloth har gjort det fantastisk imens den lange nigerianer sad ude efter operationen.

AGF skuffede fælt i DBU Pokalen

AGF spillede i torsdags en meget skuffende pokalkamp i Fredericia. Glen Riddersholm havde valgt at rotere en del, og der blandt andet blevet plads til Andre Riel fra kampens start, og de virkede da også tændte fra kampens start.

Profiler som Morten ”Duncan” Rasmussen, Jakob Ankersen og Martin Spelmann kom alle på banen i løbet af anden halvleg, men det hjalp ingenting.

FC Midtjylland havde det noget nemmere, da de besøgte Greve. De havde også valgt at stille relativt stærkt op, og Paul Onuachu viste sin målfarlighed ved at lave et hattrick. Det bliver spændende at se om AGF-holdet vil ud og vise sit værd efter det skuffende nederlag i torsdags, men FC Midtjylland har et klart stærkere hold.

Odds på AGF – FC Midtjylland

FCM er da også gjort til favoritter på oddsmarkedet, men oddset er efterhånden faldet så meget, at det er tvivlsomt. Du kan få følgende odds hos bet365:

  • AGF: 3.10
  • Uafgjort: 3.50
  • FC Midtjylland: 2.20

Se AGF – FC Midtjylland på live stream

Du kan selvfølgelig se Superliga-kampen mellem AGF og FC Midtjylland direkte på live stream. Du skal blot oprette en bruger hos Viaplay, og så har du adgang til timevis af god fodbold fra Superligaen, Premier League og Champions League.

Hvornår spilles AGF – FC Midtjylland?

AGF – FC Midtjylland spilles mandag den 25. september kl. 19.00 på Ceres Park.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.