Optakt og live stream til AGF – Hobro

AGF kan godt få problemer med Hobro

Fredag aften tager AGF hjemme på Ceres Park imod Hobro IK, og de har allerede sat sig selv under pres. De fik en dårlig start, da de tabte hjemme mod AC Horsens, og Hobro har samtidigt givet sig selv en smule luft, da de vandt 2-1 over FC Helsingør.

AGF har forstærket truppen væsentligt, men det tager som regel noget tid at bygge et nyt hold op. Hobro har beholdt stammen af det hold, som rykkede ned fra Superligaen i 2015/2016-sæsonen.

De spiller en gang fysisk fodbold, som kan skabe problemer for de fleste hold i Superligaen, og de har hentet et par rutinerede spillere i form af Danny Olsen og Rasmus Minor Petersen. De virkede derudover som et fint hold i deres kamp imod Helsingør i første runde, som de vandt med 2-1.

Forfærdelig åbning på Superligaen for AGF

Der var store forventninger til AGF forud for denne sæsons Superliga. De har haft et fremragende transfervindue, hvor de virkelig har formået at forstærke truppen. Det kunne man dog ikke se fredag aften, da AGF og AC Horsens åbnede 2017/2018-sæsonen på Ceres Park.

AGF var helt væk i de første 20-30 minutter, og midtstopper Bubacarr Sanneh åbnede scoringen til 0-1 efter 18 minutters spil. Kort tid efter fik Joseph Mensah bolden i højre side af banen, og efter en hurtig dribling ind i banen kørte han bolden over i det lange hjørne.

Glen Riddersholm var langt fra tilfreds, og han reagerede prompte ved at skifte to mand ud efter en halv times spil. Holdet spillede væsentligt bedre, og de fik da også reduceret ved Martin Spelmann kort efter, men kampen endte 1-2, og dermed er AGF allerede under pres.

Hobro er bedre rustet denne gang

Hobro havde en eventyrlig sæson, da de rykkede op i Superligaen i 2014. Holdet var sat sammen af skolelærere og landmænd, og folket var vilde med dem. De slog Brøndby alle tre gange, og de vandt samtidigt i Parken over FC København.

I den anden sæson i Superligaen stoppede eventyret dog, og Hobro rykkede ned med et brag. De har dog været fast besluttet på at forblive blandt de bedste 15 klubber i Danmark lige siden, og nu er de altså tilbage i Superligaen efter et år i 1. division.

Denne gang er det dog med et fuldtidsprofessionelt setup, hvorfor de også kunne hente Rasmus Minor og Vito Mistrati fra den anden oprykker, Helsingør. Det forventes slet ikke, at de bliver sendt ud af ligaen med et brag, men de kommer formentlig til at spille nedrykningskampe senere på året, og det bliver marginaler der afgører deres skæbne.

Live stream og TV til AGF – Hobro

Hvis du vil se AGF – Hobro i dit TV, så skal du finde TV3 Sport 1, som starter optakten kl. 18.30, mens der er kampstart kl. 19.00.

Vil du i stedet se kampen på et live stream, så skal du oprette dig hos Viaplay, som er Viasats streamintjeneste, hvor du kan se Superligaen, Premier League og meget mere!

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.