Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 29 sep, 2017

Optakt og live stream til FC Helsingør – AGF

Læs vores optakt til Superliga-kampen FC Helsingør – AGF, find odds, og se kampen på live stream.

Første kamp mellem FC Helsingør og AGF

Superligarundens første kamp spilles på Helsingør Stadion, hvor AGF kommer på besøg. Det er således det første møde nogensinde mellem de to hold, og det bliver et meget interessant opgør.

AGF tabte fortjent 0-3 i den seneste kamp på hjemmebane imod FC Midtjylland, mens FC Helsingør tabte 0-2 i Horsens, og derfor har begge hold brug for point. Mens FC Helsingør reelt set først skal præstere, når nedrykningskampene bliver spillet i foråret, så har AGF anderledes større ambitioner.

Klubben skal i mesterskabsslutspillet, og de har en spillertrup, der er stærk nok til det, men resultaterne og spillet er alt for svingende. Sidste mandag slog de Superligaens førerhold FC Nordsjælland på udebane, hvorefter de tabte 0-3 på hjemmebane, og det har været historien om AGF igennem de sidste mange år.

AGF mangler midtbanespillere

Til kampen imod FC Helsingør er AGF-træner Glen Riddersholm tvunget til at rokere lidt på midtbanen. Han må undvære slideren Martin Spelmann, som fik et endnu et gult kort imod FC Midtjylland, og han må dermed afsone karatæne imod FC Helsingør.

Daniel A. Pedersen har været sygdomsramt i ugens løb, og han trænede først torsdag, så han kommer dermed ikke i kamp. Adama Guira, Jakob Ankersen, Mustafa Amini og Tobias Sana får formentlig genvalg, men det kan også tænkes, at Glen går væk fra sin ellers foretrukne 4-5-1-formation.

Hos FC Helsingør er Johannes Ritter, Frederik Bay og Mark Leth skadet, mens Ricki Olsen sidder ude med karantæne efter udvisningen i Horsens. Det bliver spændede at følge Patrick Olsen, som kom til Helsingør i slutningen af transfervinduet.

Andre Riel tilbage i Helsingør

andre riel fra agf møder sin gamle klub fra helsingør

Foto: AGF.dk

De to spillere blev blandt andet hentet til Helsingør fordi, at Andre Riel og Mads Aaquist blev solgt til henholdsvis AGF og FC Nordsjælland. Netop Andre Riel bliver en hovedperson i aftenens kamp på grund af nogle mindre heldige kommentarer kort efter skiftet til AGF.

Andre Riel blev citeret for at sige, at han hellere ville føre topscorerlisten end at se AGF ligge højt i tabellen, og det blev naturligvis ikke modtaget særligt godt. Kommunikationsafdelingen var selvfølgelig hurtigt ude og få ham til at dementere meningen med det, men det fortæller noget om egoet hos Andre Riel, som også var blevet upopulær i Helsingørs omklædningsrum

Efter skiftet kom han også i klammeri med Helsingørs fans på de sociale medier, og du kan se Andre Riel i aktion herunder:

Odds på FC Helsingør – AGF

AGF er gjort til store favoritter til aftenens opgør, og man kan måske kigge imod et spil på, at FC Helsingør får point i kampen. Du kan få følgende odds hos bet365:

  • FC Helsingør: 4.75
  • Uafgjort: 3.60
  • AGF: 1.75

Sådan ser du FC Helsingør – AGF på live stream

Du kan se kampen mellem FC Helsingør og AGF direkte på live stream ved at oprette en bruger hos Viaplay, hvor du både kan streame kampen via mobil, tablet og computer.

Hvornår spilles FC Helsingør – AGF?

FC Helsingør – AGF sparkes i gang fredag den 29. september kl. 18.00 på Helsingør Stadion.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2434 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.