Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 21 sep, 2017

Optakt og live stream til FC København – Silkeborg IF

Læs vores optakt til Superliga-kampen FC København – Silkeborg IF, se odds, og find ud af, hvordan du ser kampen på live stream.

FC København er i gang med god stime

FC København har fået en usædvanligt dårlig sæsonstart, og de missede Champions League-gruppespillet. Derfor kunne de ikke hente spillere fra den øverst mulige hylde, men de fik alligevel hentet nogle spændende forstærkninger i slutningen af transfervinduet.

Carlos Zeca, Denis Vavro og Martin Pusic tjekkede allesammen ind på Østre Allé, og især de to førstnævnte har vist gode takter. Vavro er gået ind i midterforsvaret sammen med Michael Lüftner, og mens de har dårlige sprogkunstskaber på engelsk, så kan de sagtens kommunikere indbyrdes.

FCK ramte lavpunktet, da de tabte 0-3 på udebane imod FC Nordsjælland, og det har givetvis været en øjenåbner for de danske mestre. Siden da har de spillet fire kampe, hvilket er ført til tre sejre og et uafgjort resultat imod Lokomotiv Moskva i Europa League.

Silkeborg plejer at tabe til FCK

FC København plejer at dominere kraftigt, når de møder Silkeborg. De seneste fem indbyrdes opgør er endt med fire FCK-sejre og en enkelt nullert. I parken er dominansen blot endnu mere voldsom, og FCK har vundet de seneste syv kampe i Parken over Silkeborg.

FC København har ikke lukket et mål ind i de seneste tre kampe, og det er klar forbedring i forhold til sæsonstarten. Defensiven med Lüftner og Vavro virker solid, mens Peter Ankersen er blevet kampklar på højre back.

Silkeborgs offensiv har ikke været ret stærk i år, og rigtigt meget af den kreative del af spillet kommer fra Robert Skov, som sammen med Jens Martin Gammelby udgør en meget spændende højre side hos Silkeborg. De får det dog mere end svært imod FCK.

FCK må undvære profiler

Ståle Solbakken må dog fortsat undvære en række profiler. Erik Johansson og Federico Santander kommer ikke i spil foreløbeligt, og de har nu fået selskab af Nicolaj Thomsen, som ligeledes er langtidsskadet.

William Kvist sidder ude med karantæne til kampen imod Silkeborg, men han virker ikke som en fast starter efter, at Carlos Zeca er kommet ind på holdet. Zeca har også stærke kvaliteter i det defensive spil, men han er langt mere boldsikker end Kvist.

Mikael Antonsson er også blevet skadet, og da han er blevet assistenttræner for Ståle Solbakken, så skal vi nok ikke regne med at se ham på banen for FCK igen. Derudover er Youssef Toutouh fortsat ude, mens Rasmus Falk formentlig kommer til at starte.

Odds på FC København – Silkeborg IF

FC København er selvfølgelig blevet gjort til storfavoritter, og vi forventer da også en hjemmesejr. Du kan få følgende kampodds:

  • FC København: 1.33
  • Uafgjort: 5.00
  • Silkeborg IF: 9.00

Se FC København – Silkeborg IF på live stream

Du kan selvfølgelig se kampen mellem FCK og Silkeborg på live stream. Opret en bruger hos Dplay, og så vil du have adgang til en lang række af de bedste fodboldligaer.

Hvornår spilles FC København – Silkeborg IF?

FC København – Silkeborg IF spilles lørdag den 23. september kl. 18.00 i Parken.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2447 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.