Optakt og live stream til Lyngby BK – FC København

Læs vores optakt til Superliga-kampen mellem Lyngby BK og FC København, find odds, og se kampen på live stream.

FC København har det normalt godt imod Lyngby

Lyngby BK tager imod FC København i Superligarundens sidste kamp, og det ligner umiddelbart en spændende kamp. Der er omkring 11 kilometer fra Lyngby Stadion til Telia Parken, så der er tale om et lokalopgør, og FC København plejer at dominere voldsomt, når de møder Lyngby.

Lyngby og FCK har mødt hinanden 14 gange i Superligaen siden Lyngbys konkurs i 2001, og FC København har vundet hele 13 af disse. Lyngby vandt det seneste indbyrdes opgør i slutningen af sidste sæson, men FC København var allerede mestre på daværende tidspunkt, så den kamp kan man ikke rigtigt konkludere noget ud fra.

Lyngbys manglende fysik er oftest problemet imod FC København, som sender mange lange bolde imod de to angribere, og det bliver ikke sjovt for Thomas Sørensen og Oliver Lund i midterforsvaret. FC København kommer dog fra en udmattende Europa League-kamp i torsdags, og det kan åbne op for Lyngbys chancer.

Lyngby har hårdt brug for point

Det har ikke været nogen nem sæson for Lyngby. De havde kun 10 dages pre-season på grund af Europa League-kvalifikationen, og selvom klubben fik et eventyr, så har det kostet point i Superligaen.

De er efterhånden ved at være i omdrejninger igen, og derfor skal der tankes point på kontoen. Der er ikke de store forventninger til holdet imod FC København, selvom de har gjort det fornuftigt på hjemmebane.

De lagde sæsonen ud med at slå Silkeborg 2-1, hvorefter de tabte 1-4 imod FC Nordsjælland. Herefter blev det til 1-1 imod SønderjyskE efter et drømmemål af indskiftede Gustav Marcussen, og seenste vandt de 3-1 over FC Helsingør i en overbevisende sejr.

FCK-spillerne med trætte ben

Selvom FC København har væsentligt mere kvalitet over hele linjen, så kommer spillerne ikke til at være på 100 %. Torsdag aften var de en tur til det østlige Moldova, nærmere bestemt Transnistrien, for at spille Europa League imod FC Sheriff Tiraspol.

Kampen blev aldrig spændende at kigge på, men den har stadig kostet masser af kræfter for FCK-spillerne. I sidste sæson var det ikke noget problem for holdet at præstere efter hårde Champions League-kampe, men det er ikke nødvendigvis tilfældet i år.

Ståle Solbakken plejer ikke at rotere ret meget på grund af kampprogrammet, men i forhold til Sheriff-kampen, så tror vi på, at Andrija Pavlovic og Jan Gregus kommer tilbage i startopstillingen.

Hos Lyngby er der tvivl omkring Jeppe Kjær, som blev skadet i en pokalkamp imod Hedensted, mens Mathias Tauber sidder ude med en korsbåndsskade.

Odds på Lyngby BK – FC København

FC København er selvfølgelig gjort til favoritter, og man kan da overveje et spil på de danske mestre. Du kan få følgende odds hos bet365:

  • Lyngby BK: 4.20
  • Uafgjort: 3.50
  • FC København: 1.85

Se Lyngby BK – FC København på live stream

Du kan selvfølgelig se kampen mellem Lyngby BK og FC København direkte på live stream. Opret en bruger Viaplay, og så har du adgang til masser af god fodbold fra Superligaen, Premier League, Champions League og meget mere direkte på din mobil, tablet eller computer.

Hvornår spilles Lyngby BK – FC København

Lyngby BK – FC København spilles søndag den 1. oktober kl. 18.00 på Lyngby Stadion.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.