Optakt og live stream til Vendsyssel FF – Esbjerg fB

Læs vores optakt til Nordicbet Ligaen-kampen mellem Vendsyssel FF og Esbjerg fB, find odds, og se kampen på live stream.

Vendsyssel er favoritter imod Esbjerg

Der er topkamp i Nordicbet Ligaen mellem Vendsyssel og Esbjerg mandag aften. Kigger på man tabellen ser man ganske vist, at Vendsyssel og Esbjerg er placeret på hhv. tredje- og ottendepladsen, men det er to af de bedste hold i rækken.

Vendsyssel var tæt på at rykke op i Superligaen i sommers. De mødte AC Horsens i to playoff-kampe, men Den Gule Fare viste sig for stærk, og Erik Rasmussens mandskab må derfor prøve at rykke op igen i går.

Esbjerg rykkede som bekendt ud af ligaen med et brag, og det ser umiddelbart ikke så godt ud i denne sæson. Esbjerg har aldrig tabt en kamp til Vendsyssel, men det seneste indbyrdes opgør med betydning lå tilbage i 2012, og der er sket rigtigt meget siden da.

Esbjerg mangler topscorer

Endnu værre for Esbjerg er det, at de må undvære to faste spillere til kampen i Hjørring. Niels Frederiksen har nemlig valgt at udtage to spillere fra sin tidligere klub til U20-landsholdet, som skal møde Sverige to gange.

Anders Dreyer har været Esbjergs helt store profil i denne sæson, og den kun 19-årige angriber har scoret fem mål i 10 kampe. Han bliver formentlig erstattet af Mathias Kristensen, som kom på tavlen i Esbjergs seneste kamp imod HB Køge, som endte 1-1.

Derudover er dansk-ghaneseren Daniel Anyembe også udtaget til U20-landsholdet. Han begyndte sæsonen som reserve, men har på det seneste arbejdet sig ind på holdet, og han har fået fem kampe fra start i årets Nordicbet Ligaen.

Vendsyssel FF kan rykke i Superligaen

Vendsyssel ligner et godt bud på en oprykker til Superligaen i år. De har hentet 19 point i de første 10 kampe, og de har dermed fem og fire point op til Vejle og Thisted, men de har spillet en kamp færre, og kan derfor lukket hullet med en sejr over Esbjerg.

Vendsyssel har formået at samle en ganske fin trup med masser af Superliga-erfaring. Defensiven består overvejende af unge danske spillere, men længere fremme på banen finder vi nogle kendte navne. På fløjen har den tidligere Viborg- og OB-spiller Lucas Jensen været et stort aktiv, og kantspilleren har scoret fem gange i de første 10 kampe.

Han scorede to gange i deres seneste ligakamp, som de vandt 4-2 over Nykøbing. Jeppe Illum har også fået en flot start siden skiftet fra Næstved, og han har scoret fire gange i de seneste fem kampe.

Odds på Vendsyssel FF – Esbjerg fB

Vendsyssel er favoritter til kampen, og det mener bookmakerne selvfølgelig også. Man kan da overveje et spil på hjemmeholdet, og du kan få følgende odds hos bet365:

  • Vendsyssel FF: 2.30
  • Uafgjort: 3.30
  • Esbjerg fB: 3.10

Se Vendsyssel FF – Esbjerg fB på live stream

Du kan se Nordicbet Ligaen-kampen mellem Vendsyssel FF og Esbjerg fB direkte på live stream. Opret en bruger hos Viaplay, og se timevis af direkte fodbold på din mobil, tablet eller computer.

Hvornår spilles Vendsyssel FF – Esbjerg fB?

Vendyssel FF – Esbjerg fB spilles mandag den 2. oktober kl. 19.00

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2480 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.