Optakt til Brøndby IF – AGF

Læs vores optakt til Superliga-kampen mellem Brøndby IF og AGF, find odds, og se kampen på live stream.

Brøndby kan holde jul på førstepladsen

Søndag aften mødes Brøndby og AGF på Brøndby Stadion, og det ligner umiddelbart en underholdende kamp. Brøndby har været fantastiske på hjemmebane i denne sæson, hvor de har hentet 25 ud af 27 mulige point.

Efter de første 18 kampe ligger Brøndby på førstepladsen med 42 point, og guldkandidaterne fra FC Midtjylland ligger på andenpladsen med 41. Dermed kan Brøndby sikre sig at overvintre på førstepladsen, og det ville være fantastisk for Vestegns-klubben, som hungrer efter metal.

Medregner man den nemme pokalkamp imod Ledøje-Smørum, så har Brøndby vundet imponerende 10 kampe i streg. De har endelig fået gang i Teemu Pukki og Hany Mukhtar efter en lidt sløj sæsonstart, og det er alfa omega for Brøndby.

AGF har virkelig brug for point

Det ser mindre godt ud for AGF, som har kæmpet hele sæsonen. Klubben valgte at fyre Glen Riddersholm, da det faktisk så nogenlunde ud, men David Nielsen har ikke haft en succesfuld periode i AGF.

AGF tabte de første fire kampe under hans ledelse inden, at de vandt over Silkeborg hjemme på Ceres Park. Siden har de tabt 0-4 på MCH Arena imod FC Midtjylland, og spillet 0-0 imod FC Helsingør på hjemmebane, så det er ikke et skræmmende AGF-hold, der kommer til Brøndby.

AGF ligger på 11. pladsen med 18 point efter lige så mange kampe, og det er svært at se nogen udvikling eller særlig spillestil hos dem. David Nielsen er ikke et taktisk geni, men han formår at motivere sit hold, så det bliver spændende at se dem i Brøndby.

Brøndby tabte 0-2 i Århus

Brøndby har kun tabt to kampe i årets Superliga-sæson, og et af nederlagene fik de i Århus. Hermannsson lavede et selvmål efter 11 minutters spil, og Benedikt Röcker fik kort efter et rødt kort efter en sen nødbremse.

Selvom Brøndby formåede at skabe nogle chancer, så kunne de ikke indhente føringen en mand i undertal, og de endte med at tabe kampen 0-2.

Der har været stor forskel på de to hold niveau i denne sæson, og alt andet end en Brøndby-sejr vil være meget overraskende.

Kamil Wilczek er tvivlsom til kampen, men derudover har Alexander Zorniger samtlige mand klar til kamp. AGF må undvære Daniel A. Pedersen, som sidder ude med karantæne.

Odds på Brøndby IF – AGF

Bookmakerne vurderer da også, at Brøndby er kæmpe favoritter til at vinde hjemmekampen imod AGF. Du får følgende odds hos bet365 (15.30):

  • Brøndby IF: 1.28
  • Uafgjort: 5.00
  • AGF: 11.00

Se Brøndby IF – AGF via live stream

Du kan selvfølgelig se Superliga-kampen mellem Brøndby IF og AGF direkte på live stream hos Viaplay. Opret en konto med det samme, og så har du adgang til fodbold fra Champions League, Premier League, Superligaen og meget mere.

Hvornår spilles Brøndby IF – AGF?

Brøndby IF – AGF spilles søndag den 10. december kl. 18.00.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2480 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.