Optakt til Brøndby IF – FC Helsingør

Læs vores optakt til Superliga-kampen mellem Brøndby IF og FC Helsingør, se odds, og find et live stream.

Brøndby skal lukke hullet til FC Midtjylland

Sagen er klar for Brøndby-holdet. De er tvunget til at vinde hjemmekampen imod FC Helsingør at lukke 3-points-hullet op til FC Midtjylland.

Brøndby mistede et lille skridt i sidste runde, hvor de kun fik 1-1 i Aalborg, mens FCM på hjemmebane slog de forsvarende mestre fra FC København.

Resultatet er ikke ret godt, men præstationen var til gengæld tilfredsstillende. Hjortur Hermannsson blev smidt ud efter 30 minutters spil efter en idiotisk tackling på Jannik Pohl, og han efterlod dermed holdkammeraterne i en vanskelig situation.

Den løste de resterende 10 Brøndby-spillere dog ganske flot, og på den baggrund er 1-1 godkendt på en svær bane.

Brøndby-spillere sidder ude med karantæne

Islændingens udvisning gør dog, at han må sidde over imod FC Helsingør. Han havde ellers tilbageerobret pladsen i midterforsvaret på grund af en stærk pre-season, men nu får Paulus Arajuuri chancen for at tage den tilbage.

Man må virkelig gå ud fra, at finnen og Benedikt Röcker udgør Brøndbys midterforsvaret med Johan Larsson og Anthony Jung på hhv. højre og venstre back.

Kasper Fisker fik en advarsel imod AaB, og han sidder ligeledes ude med karantæne imod FC Helsingør. Han kan erstattes af både Lasse Vigen og Besar Halimi, så det er slet ikke et slemt fravær for coach Alexander Zorniger.

FC Helsingør ligner Superligaens dårligste hold

FC Helsingør var ikke regnet mange chancer i årets Superliga, men de har faktisk klaret det ganske fornuftigt. De har overvintret på 13. pladsen, hvor kun Randers FC har været dårligere, men det er ikke ofte, at de er blevet udspillet.

De har til gengæld ikke lignet et Superliga-hold i de første to forårskampe, hvor de har mødt OB og AC Horsens.

De tabte 1-6 imod et OB-hold, som ellers ikke havde scoret mere end tre mål i en kamp siden april 2017. Helsingørs forsvar var virkelig på hælene, og de skal forbedre sig voldsomt, for at undgå en røvfuld på Brøndby Stadion.

Senest tabte de 0-2 imod AC Horsens i en underlig kamp. Helsingør Stadion var ikke egnet til Superliga-fodbold, og da måtte de leje sig ind på Right to Dream Park.

Odds på Brøndby IF – FC Helsingør

Brøndby IF er selvfølgelig store favoritter til at vinde over FC Helsingør. Til gengæld er odds 1.16 ikke videre fristende, når man husker på, at det er Superligaen, vi har med at gøre. Man kan kigge efter at spille på en målrig kamp. Du kan få følgende odds hos bet365:

Odds er fra 22/02 – 13.00

  • Brøndby IF: 1.16
  • Uafgjort: 7.00
  • FC Helsingør: 15.00

Vil du i stedet spille på en målrig kamp, kan du få odds 2.05 på over 3,5 mål.

Brøndby IF – FC Helsingør live stream

Du kan live streame Superliga-kampen mellem Brøndby IF og FC Helsingør online. Du skal oprette en konto hos Dplay, hvor du får adgang til masser af fodbold fra Superligaen og Europa League. Vil du hellere se kampen i TV så skru ind på Canal 9.

Hvornår spilles Brøndby IF – FC Helsingør?

Brøndby IF – FC Helsingør spilles søndag den 25. februar kl. 16.00.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2480 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.