Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 16 nov, 2017

Optakt til Brøndby IF – FC Nordsjælland

Læs vores optakt til Superliga-kampen mellem Brøndby IF og FC Nordsjælland, se odds, og find ud af, hvordan du ser kampen på live stream.

Brøndby har været suveræne på hjemmebane

Det ligner en underholdende kamp, når Brøndby IF får besøg af FC Nordsjælland søndag aften. Superligaens førerhold fra Vestegnen er inde i en glimrende periode, og senest vandt de 1-0 i Parken over ærkerivalerne fra FC København.

Især hjemme på Brøndby Stadion har de været gode, og de har hentet 22 ud af 24 mulige point. Det eneste pointtab kom i kampen imod AaB, som endte 0-0.

Brøndby har været mere solide defensivt i forhold til sidste sæson, og de har kun indkasseret 12 mål i 15 kampe. Til sammenligning så har gæsterne fra FC Nordsjælland, som også har haft en fremragende sæson, lukket hele 27 mål ind.

FC Nordsjælland har været gode imod Brøndby

FC Nordsjælland har generelt været meget stærke i kalenderåret 2017, og det er meget overraskende, når man tænker på, hvor mange profiler, de har solgt.

Faktisk har FCN-holdet vundet tre af de seneste fire indbyrdes opgør imod Brøndby. Tidligere på året vandt de 3-2 hjemme på Right to Dream Park, men det var mildest talt heldigt.

Brøndby dominerede voldsomt, og de kom endda foran på mål af Teemu Pukki. De fortsatte dog med at placere bagkæden langt oppe på banen, og FC Nordsjælland har nogle af ligaens hurtigste spillere i Ernest Asante og Godsway Donyoh, og de straffede Brøndby-holdet hårdt.

Sidstnævnte er dog skadet til søndagens kamp, hvilket det tunge Brøndby-forsvar skal prise sig lykkelige for, men de skal dog holde et vågent øje med Ernest Asante.

Bør komme mange mål

Det ligner på forhånd en målrig kamp. Begge hold har nogle stærke offensiver, som har leveret godt med mål, og FC Nordsjælland har været et af de bedste hold til at spille imod Alexander Zornigers aggresive spil.

Siden AZ ankom til Vestegnen har de to hold mødt hinanden fem gange, og det er endt med hele 16 mål i de kampe.

Frederik Rønnow måtte melde fra til landsholdet grundet en skulderskade, men det vides fortsat ikke, om han bliver klar til kampen.

FC Nordsjælland må som bekendt undvære Godsway Donyoh, og de må også se bort fra Patrick Mtiliga, som sidder ude med karantæne.

Odds på Brøndby IF – FC Nordsjælland

Brøndby IF er selvfølgelig bookmakernes favorit til kampen, men det er tvivlsomt om de 1.44 indeholder værdi. Du kan få følgende odds hos bet365:

  • Brøndby IF: 1.44
  • Uafgjort: 4.50
  • FC Nordsjælland: 6.50

Se Brøndby IF – FC Nordsjælland via live stream

Du kan selvfølgelig se Superliga-kampen mellem Brøndby IF og FC Nordsjælland direkte via live stream online. Opret en bruger hos Viaplay, hvor du også kan se Champions League og meget andet.

Hvornår spilles Brøndby IF – FC Nordsjælland?

Brøndby IF – FC Nordsjælland spilles søndag den 19. november kl. 18.00 på Brøndby Stadion.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2434 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.